A műsorvezető már keresi az iskolát két fiának, sőt a nyelvtudásukat is fejleszti, hogy nemsokára új életet kezdhessen a család külföldön.

Ada két fiúgyermekével véglegesen Németországba költözik szerelméhez, Mátéhoz. A család jelenleg új otthont és új iskolát is keres, a gyerekeknek pedig a nyelvtudását is fejleszteni akarják. Egy új baba vállalása is szóba került a Borsnak adott interjú során.

Benne van a pak­liban, Máté sze­retne egy közös babát, ennek elvileg nincs semmi akadálya. Fiús anya va­gyok, és magamat sem tartom csicsergős csajnak, ezért kicsit tartanék attól, ha egy cincogó hangú kislányom lenne. Nem nagyon szeretem ezeket a típusú lányokat, bár mellettem és a testvérei mellett valószínűleg egy igazi vagány kislány lenne belőle

– mondta Ada.

A kétgyermekes anyuka szépen lassan készíti magát arra, hogy fiai lányokat fognak hazavinni. Elmondása szerint már kisebb korukban is kiborult, mikor belegondolt, hogy a jövőben plázacicákkal állítanak haza.

Nincsenek illúzióim a lányokat illetően.....Azóta, úgy tűnik, ezek a felszínes típusú lányok szerencsére abszolút nem az eseteik, így kicsit nyugodtabban várom majd a jelölteket

– mesélte.

Cikk- és címlapkép: Instagram/pinter_adrienn_ada_official

(Bors)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Jaaaaajjjj, neeeeee!
A szivünk szakad meg. Hogy fogjuk ezt a traumát túlélni. Megszakad a szivünk a hiányérzettől.
Eriksson
Nevelje úgy a fiait, hogy ne plázacicákat kergessenek. Persze ehhez először is példát kellene mutatnia.
Eriksson
Mit gondoltok? Itthon nem tud megélni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.