A kéksajt felfedezését a puszta véletlennek köszönhetjük. Egy meglehetősen ittas állapotban lévő sajtkészítő mester egy alkalommal az erre a célra szolgáló barlangjában, az érő sajtok mellett ott felejtett egy félig megevett kenyeret. Amikor következő alkalommal visszament a barlangba, felfedezte, hogy a kenyéren tenyésző penész a sajtot kéksajttá „változtatta”. A kéksajt csak általános jelző, valójában sokféle […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.