A Tatabányai Járási Ügyészség gyermekpornográfia és gyermekek személyi szabadságának megsértése miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki egy általános iskolában alsó tagozatos gyermekek hitoktatójaként dolgozott – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Pedofíliával vádolnak egy hitoktatót

Reszl Ildikó tájékoztatása szerint a tanár 2018 májusában mobiltelefonjával fotókat és videofelvételt készített a fiatalokról. Egyikükről lehúzta az alsónadrágját, a másik gyermek fejét a ruhával fedett nemi szerve közelébe húzta.

A nyomozás feltárta, hogy a vádlott számítógépen több száz fotót, illetve videofelvételt tárolt, melyek kiskorú gyermekekről készültek és a nemi vágy felkeltésére szolgáltak.

A férfit korábban a bíróság szemérem elleni erőszak miatt szabadságvesztésre ítélte, amelyből 2015 márciusában szabadult feltételes kedvezménnyel, ezért visszaesőnek minősül.

A vádiratban az ügyészség indítványozta, ha a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését beismeri, úgy a bíróság szabadságvesztés időtartamát 6 évben állapítsa meg.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Keresztényég és pedofília lassan szinoníma... de az iszlám ezt vajon miért ússza meg? Mert gondolja valaki hogy ők jobbak? Lófaszt.. hanem ott nincs cölibátus, hanem helyette többnejűség, és nem kell a hölgyeményt meghódítani, hanem marhákért, tevékért, kecskékért, sertésekért adják veszik 12 éves kortól őket (tehát a pedofília is meg van oldva, meg a nemi erőszak is, hiszen nyomorult gyereknek hagynia kell magát hites férjének, azt csinálni amit akar), a homoszexualitást viszont halállal büntetik, szóval az csak a leghatalmasabb vezérek, főméltóságok kiváltsága, ha van rá hajlamuk (de akkor is csak titkon, szép (rab)szolga fiúkák beszerzésével oldható meg, ha kiderül, megbontják rangját vagyonát, megszégyenítik és örülhet ha túléli, míg a közember azonnal a bitón találja magát ezért... leszbikusság olyan szinten tabu, hogy lényegében a muszlim férfiak 90%-a nem is ismeri e fogalmat... de ha két nőt rajtakapnak szexen, azonnal kivégzik őket, rangtól rendtől függetlenül, még a bitóig elvitelt is megspórolják, sőt sok esetben a saját apja illetve férje mészárolja le...), szóval a férfisovén perverziókat támogatja az iszlám de azért nem mindent.. . Mindenesetre egy köztiszteletben álló becses imam nem kerülhet bajba, mert annyi feleséget vesz magának amennyit akar illetve amennyit a vagyoni helyzete bír és a hálószobák ajtaja azért ott is magánügy, azt csinál velük amit akar... (de tudni kell, hogy köteles egy férj minden feleségét jól tartani, táplálni öltöztetni, védeni és mindegyikkel legalább egy utódot nemzetni) Tehát rafináltan beledolgozták a szabályokba azokat a nemi kilengéseket, ami miatt a "fejlett" nyugat egyházi világában évente világszerte tízezrével buknak meg vallási személyek... a legtöbb téren középkori szinten rekedt az iszlám világ, de speciel ebben a csodás "felvilágosult" nyugati világ marad alul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.