Véget ért Bíró Ica kilakoltatása a XII. kerületi háznál. Délután két órától pedig a másik budai lakásában is megkezdik a kilakoltatást.

Az első házból minden ingóságot elvittek a végrehajtók, Icát kizárták, már nem mehet vissza abba a házba – számolt be a Blikk.

Ahogy azt korábban megírtuk, XII. kerületi háza volt Bíró Ica svájci frank-alapú hitelének fedezete, ám az árfolyam emelkedése miatt a törlesztőrészlet majdnem a háromszorosára nőtt. A Metál Lady sokáig erejét megfeszítve fizetett, de hat éve már nem tudja kitermelni azt. Jogerős ítélet alapján mindkét ingatlanjából kilakoltatják. 

A Blikk számolt be elsőként róla, hogy reggel hétkor elkezdték összepakolni Ica holmiját, kilenckor pedig megérkeztek a végrehajtók is.

Ezután körülbelül 100 tüntető érkezett a helyszínre, hogy tiltakozzanak Ica kilakoltatása ellen. A demonstrálók még az épületbe is bejutottak, amelynek ablakaiból zászlókat lobogtattak korábban.

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Facebook/Bíró Ica

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Néztem a közvetítést. Ez is szép történet, ahogy ott a áll a beható nemzeti-zakós majom, akik csak azt nem tudták igazolni, hogy valaki megvette az ingatlant, aki nevében eljárnak. Nem lezárt ügy, tehát EU jog alapján nem kilakoltaható, de úgy a szemét Brüsszel megint! :) Csúnyán elfogyott a pénz, az EU-tól többet lopni nem fognak tudni. Most te és én jövök, ha fideszes vagy, ha nem! :)
SystemError
A myomorult vagyona az új közpénz jelleg! :)
wpym
De miert kell egy felelotlen ados kihajitasara tobb ev??? 6 honapon belul meg kellett volna oldani.
tudode
Ezzel egyidejüleg
.
---- Lázár Jánosra bízta a kormány a geszti Tisza-kastély felújítását
.
444.hu/2019/05/03/lazar-janosra-bizta-a-kormany-a-geszti-tisza-kastely-felujitasat
.
Paradox EGYBEESÉS: A vályogházból KASTÉLYBA, akár gyermekek kilakoltatásával!
Csizmás Kond
A felelőtlen embert nem lehet sajnálni, viszont az, hogy a kilakoltatást egy civil szervezet hajtsa végre mát felér egy betöréssel sőt az anarchiával...
ittott
hülye picsa. két lakás?? minek. ha az egyiket eladja, akkor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.