Mint korábban megírtuk, bedőlt svájci frank-alapú hitele miatt veszítette el két ingatlanját is Bíró Ica.

A Metál Lady a Fókusznak fakadt ki:

Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának, kisemmiznének, az egész életem munkáját ellopják

- kesergett.

A végrehajtóknak lakatost kellett hívniuk, hogy a budai ház kapuját valahogy ki tudják nyitni, majd mivel a tömeg továbbra sem mozdult, a rendőrök erővel hurcolták ki a tiltakozókat.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
A hülyéje minek vett fel 75 millió Ft hitelt?
Négy ingatlana van, nem a legszükségesebb lakhatási igényét akarta megoldani.
emerencia
@verőce21: Azért ne hülyézd le. Ennyit megérdemel bár a részleteket nem tudjuk. (Nem tudni pl. ki hazudik a többi ingatlanról a végrehajtó vagy ő.) Az viszont nyilvánvaló, hogy nem a legszükségesebb lakhatási igényét szerette volna megoldani devizahitellel. Azt én sem értem, hogy miért nem fizette a közterheket amikor nagyon jól ment neki, miért nem tartalékolt. Ebben az esetben ugyanis lakhatna a jól szituált otthonában és nyugdíjas korában megélhetne a nyugdíjából. Azt sem értem, hogy miért gondolta, hogy van olyan képzett és/vagy okos, hogy el tud vezetni egy olyan volumenű vállalkozást amiből nyugdíjas éveiben gazdagon fog élni. (Állítása szerint ezért ment bele a hatalmas hitelbe.) Nagyon sokan csak éppen lakni akartak de a körülmények miatt bajba kerültek. Velük egyértelműen szolidáris a társadalom. Ami Bíró Icával történt az az alap megélhetés és az üzlet összekeveredése. Egy valóban alkalmas vállalkozó soha nem kerül olyan helyzetbe, hogy nincs hol laknia. (A végrehajtó szerint ő sem.) A kilátásba helyezett újabb per végén valószínűleg minden kiderül.
kakambuki
@Rockxy: Persze hogy kell. Na de mind a kettő egyszerre amik vannak neki??
1magyar
Ez egyértelmű országos átverés volt ez a Chf alapú hitel, azzal etették az embereket,hogy a világ legerősebb gazdaságának a pénze mindig stabil marad.
Nem kellett hozzá csak annyi hogy szarrá verjék a ft-ot a hielminősítők.
wpym
@1magyar: Senkit nem vertek at. A hulyeknek gondolkodni kellett volna, nem esz nelkul alairni. Az ilyenek persze, hogy megszivtak. Ok mennek a levesbe, a tobbi meg tanuljon belole. Ez az elet rendje. lol
lac008
Ez a nő még mindig a metál lady ,de csak azért mert úgy néz ki ,mint a vasorrú boszorkány!
ila51
mondom a kisbetűs részig kevesen jutottak el , a kamatos kamat a hitelszámításnál hab a tortán , az árfolyam változásról ne is beszéljünk
a hitel annak való , aki nincs rászorulva , mert értő kezekben sok előny rejlik benne
verőce21
@emerencia: (07:40) Nos, abban megegyeztünk, hogy nem az alapvető lakásigényére vett fel devizahitelt!

De innentől kezdve nyerészkedésnek lehet nevezni amit csinált! Mert abból a 75 millió forint hitelből, további 8 (nyolc) db háromszobás panellakást vehetett volna Óbudán! Abban az időben, átl. 9 millióval számolva.
Ott is lehetett volna "stúdiót" kialakítani, mert három lakást egybe lehet ott nyitni, máris van egy 170 m2-es egybefüggő tered! Ezt tapasztalatból mondom.
SystemError
@verőce21: Ismét a szarháziság oldalán, gratulálok! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.