Bő egy hete esett át egy enyhébb agyérgörcsön a zenész, az orvosok a gyógyulása érdekében még benttartják az intenzíven.

A Blikk cikke szerint bár abban bíztak a zenészkollégák, hogy hamarosan meglátogathatják Demjén Ferencet a pécsi kórházban, egyelőre ez a vágyuk nem teljesült: Demjént ugyanis az orvosai még az intenzív osztályon fogták a gyógyulása érdekében. 

Egyelőre még az intenzíven tartják Demjén Rózsit

Fotó: Youtube/TV2

Demjén bő egy hete került be a szigetvári kórházba, majd onnan a Pécsi Idegtudományi Centrumba agyvérzés gyanújával, az orvosok Pécsen pár napig mélyaltatásba helyezték, hogy regenerálódni tudjon. Szerencsére abból már felébredt, a körülményekhez képest egyre jobban van, egyre többet tud a feleségével is beszélgetni, aki mindvégig ott volt mellette. A blikk cikke szerint ugyanakkor az agyérgörcs beállására nem emlékszik, azok a pillanatok egyelőre kiestek az emlékezetéből.

Nagy nyomás volt a lelkén, amiért a nyáron sok bulija lesz, de ha nem épül fel időben, le kell mondani őket. Ő pedig nem akar a közönségével kiszúrni (...) Néhány bulit biztos le kell majd fújni a nyár folyamán, de most az a legfontosabb, hogy meggyógyuljon!

- mondta el Frenreisz Károly, az egykori Skorpió zenekar zenésze. 

A lap szerint Demjén nagyon készül a december 30-ai Arénás koncertjére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.