Sistergősen hatalmas az a pofon, amit a Kulka János által játszott Firsz, az öreg inas leken a hirtelen vagyonossá vált, de sok tekintetben bugrisnak megmaradt Lopahinnak, akit Bárnai Péter alakít. A Cseresznyéskertben a Firszet megformáló színészek nem szoktak tettlegesen urat fenyíteni. De a Trojka Színházi Társulás előadásában, az Országos Színháztörténeti Múzeum- és Intézet Körtermében, mégiscsak jócskán visszhangzik ez a jókora frász, ami demonstratív, érződik, hogy nem csak a szereplő, tán a színész is adja. Azt mutatja, hogy végképp betelt a pohár, elviselhetetlen a helyzet, az amit ez az érzéketlen fickó művel, üzleti okok miatt ledózerol minden értéket, nem számít neki a múlt, a kultúra, nem számítanak fájdalmas érzések.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Átlagemberek számára is sorscsapás a néma gyilkos, a stroke, de egy színész számára, ha élve megússza az Isten egyik legnagyobb büntetése, különösen akkor, ha komoly károsodást okoz
,
Ma már nincs korhatárhoz kötve. Onnan tudom, hogy kétszer tett próbára a sors ezzel a nyavalyával.
.
Mindenkinek javasolom, ha mégis érez olyan elváltozást, ha tud még járni, eléri a gyógyszeres fiókot, kapjon be gyorsan egy Bayer aspirint!
levarosbukta
Láttam Kulkát szombaton Fonyódon szuper jól néz ki. Remélem most már teljesen rendbe jön.
Commenter
@tudode: Örülök, hogy felgyógyultál@tudode. Néma gyilkos, de van előjele is, a mini-stroke. Nagyon sok betegség nem ismer korhatárokat, nem csak ez.
Kulka édesapja orvosprofesszor volt, nővére is az. Szívből örülök hogy felgyógyult, hogy moziban és színpadon egyaránt láthatjuk, ez maga a csoda hiszen voltak napok amikor nem tudtuk felépül-e. Szerintem jelenleg ő a legnagyobb színészünk, az pedig mint írtam csoda hogy ismét felléphet, ismét szerepelhet, még sok felejthetetlen alakítást kívánok neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.