Játék! Küldjetek olyan idézetet a hét terméséből, ami erősebb annál, hogy "„Hirtelen majdnem 10 millió programolvasó országává váltunk. Nem baj, ha ekkora az igény, akkor lesz.” Azt sejteni lehetett, hogy a Gyurcsány Ferenc szószegése után a főpolgármesterjelölti versenybe beszálló Kálmán Olga új hangot fog hozni az előválasztási versenybe, hiszen Kálmán nem hímező-hámozó politikus, hanem frappánsan fogalmazó tévés. A sejtés szinte azonnal be is igazolódott, hiszen a DK jelöltje péntek este, a Gulyás Márton-féle Partizán Youtube-csatornán rendezett ellenzéki előválasztási vita közben azonnal elejtette a Hét Politikai Idézetét.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Íme a bizonyíték

sokan sokat idéztek a vitából, de a derék 444.hu-nak egy ikonikus mondator is kiemelt

Többen felvetették, hogy miért is egy magánkezdeményezés (egy apró csatorna, a Gulyás Márton vezette Partizán rendezett élő polgármester-jelölti vitát péntek este.) adott helyett az un. előválasztási vitának.
A beszámoló szerint Kálmán Olgának (nem tudom megállni, hogy ne idézzem hozzá a portált: „a Gyurcsány Ferenc szószegése után a főpolgármesterjelölti versenybe beszálló Kálmán Olga”) nekiszegezték a kérdést, hogy miközben „még tévés műsorvezetőként problémásnak látta, hogy a Fidesz program nélkül megy neki egy választásnak, erre most jelöltként ugyanezt tesz,”!
Nos most jön a poén!
Nem, nem ötölt hatolt,
nem, nem mellébeszélt,
nem ,nem kezdte el fírtani a kérdező rokonságát
nem!
Hanem válaszolt. egyenesen kertelés nélkül és szellemesen: „Hirtelen majdnem 10 millió programolvasó országává váltunk. Nem baj, ha ekkora az igény, akkor lesz.”
Na gondold meg Wazze, hogy mutatott volna ez egy támogatott TV-ben???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.