Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe 2019-ben, a showműsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetítette vasárnap a Duna Televízió és a Duna World csatorna.

Ő lett Magyarország Szépe – fotó

Nagypál Krisztina a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án. MTI/Mohai Balázs

A második udvarhölgy Csonka Rebeka, az első udvarhölgy Gaál Tímea lett.

Csonka Rebeka elnyerte A legszebb mosoly címet is, a közönségdíjat Lakatos Lilla érdemelte ki.

A győztes több millió forint értékű nyereménnyel gazdagodott és lehetőséget kap arra, hogy Magyarországot képviselje a világ egyik legrangosabb szépségversenyének világdöntőjén, a Miss Worldön, amelyet Thaiföldön rendeznek meg december 7-én.

Ő lett Magyarország Szépe – fotó

Versenyzők a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án. MTI/Mohai Balázs

A döntőbe tizenhatan – Banicz Noémi, Bukta Lili, Csonka Rebeka, Gaál Tímea, Hegedűs Zoé, Kis Virág, Kiss-Juhász Vivien, Kövesi Zsuzsanna, Lakatos Lilla, Magosi Viktória, Márki Adél, Markóczy Annamária, Márton Fanni, Molnár Orsolya, Nagypál Krisztina és Ollári Barbara – jutottak.

A versenyzők négy különböző öltözékben vonultak végig a kifutón, a bikinis kör mellett nemzeti öltözetben és estélyiben, valamint egy úgynevezett kreatív touron mutatták meg magukat.

A versenyre Csángó Tamás divattervező kézzel készítette el a több száz kristállyal díszített új koronákat.

A döntő műsorvezetője Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie volt.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@Eladott Ország: én még ott tartok, hogy egy pasi miatt történt ez a szomorú eset, aki csak játszott vele..
Eladott Ország
@jesz: "Frédéric von Anhalt herceg bevallotta, Gábor Zsazsának, hogy távolléte hat hónapjában viszonya volt a tizenhét éves Molnár Csilla Andreával, Magyarország szépségkirálynőjével; hogy Andrea nem beszélt németül, ő egy szót se tudott magyarul; hogy nem volt szerelmes belé, és sokszor megmondta neki, engem akar feleségül venni. De a nagyja még csak ezután jött: Andrea öngyilkos lett. „Ebből nagy botrány lesz - kesergett Frederick. - Ezzel lesznek tele az újságok. Az én fotóm díszeleg majd a címlapokon mint a gazemberség megtestesítője." Bántotta Andrea halála, de nem érezte magát bűnösnek, mert sosem ígért neki házasságot. Választhattam: elhagyom vagy kitartok mellette. Mindig fontosnak tartottam a hűséget, s tudtam, legfőbb ideje, hogy újra megállapodjak, mert sosem fogok találni Frederickhez hasonló férfit. Ezért úgy döntöttem, fátylat borítok a múltra, s feleségül megyek hozzá. Gyönyörű szertartás közepette 1986. augusztus 14-én házasodtunk össze Bel Air-i házamban." Gábor Zsazsa és Frédéric von Anhalt herceg esküvői képe:
images.postr.hu/uploads/blogs/9239/79206/post_79206_20120313094338.jpg?full=1
legendary.reblog.hu/gabor-zsazsa
jesz
@Eladott Ország: köszönöm, ez egy pontos leírás. Akkor még naivabbak voltak a lányok, ma már dörzsöltek...elég, ha a celeblányokat látjuk..
jesz
@Eladott Ország: @Eladott Ország: húúúú...nagyon jók...főleg az a vacsora terítve van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.