Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe 2019-ben, a showműsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetítette vasárnap a Duna Televízió és a Duna World csatorna.

Ő lett Magyarország Szépe – fotó

Nagypál Krisztina a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án. MTI/Mohai Balázs

A második udvarhölgy Csonka Rebeka, az első udvarhölgy Gaál Tímea lett.

Csonka Rebeka elnyerte A legszebb mosoly címet is, a közönségdíjat Lakatos Lilla érdemelte ki.

A győztes több millió forint értékű nyereménnyel gazdagodott és lehetőséget kap arra, hogy Magyarországot képviselje a világ egyik legrangosabb szépségversenyének világdöntőjén, a Miss Worldön, amelyet Thaiföldön rendeznek meg december 7-én.

Ő lett Magyarország Szépe – fotó

Versenyzők a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án. MTI/Mohai Balázs

A döntőbe tizenhatan – Banicz Noémi, Bukta Lili, Csonka Rebeka, Gaál Tímea, Hegedűs Zoé, Kis Virág, Kiss-Juhász Vivien, Kövesi Zsuzsanna, Lakatos Lilla, Magosi Viktória, Márki Adél, Markóczy Annamária, Márton Fanni, Molnár Orsolya, Nagypál Krisztina és Ollári Barbara – jutottak.

A versenyzők négy különböző öltözékben vonultak végig a kifutón, a bikinis kör mellett nemzeti öltözetben és estélyiben, valamint egy úgynevezett kreatív touron mutatták meg magukat.

A versenyre Csángó Tamás divattervező kézzel készítette el a több száz kristállyal díszített új koronákat.

A döntő műsorvezetője Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie volt.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ugye emlékszünk az első szépségkirálynőnkre?..17 éves volt...
DR PRÉDlKÁTOR
@Cincinntatus: ... de nem szebb a szomszédnénál??
maci0427
Ez az egész egy nagy szarság és az ilyen hasonló ki a legjobb, mi a legjobb, ki a legszebb az is ! Minden nézőpont kérdése és az, hogy a média és a zsűrik kit favorizálnak !
papa.49
@maci0427: Meg legyünk egészen őszinték ki tud többet juttatni a megfelelő helyre ))))))))))))
papa.49
Helyes fiatal csaj, de nem hiszem, hogy szebb nincs nála !!!
volvós
..." úgynevezett kreatív touron mutatták meg magukat."...
Ezt mindenk ugy érti, ahogy akarja.
Én az ov(r)ális szobára tippelek...
verőce21
Most tényleg sok széplányt sikerült összeszedni sarka-cili kettősnek...:)
jesz
@Eladott Ország: én még ott tartok, hogy egy pasi miatt történt ez a szomorú eset, aki csak játszott vele..
Eladott Ország
@jesz: "Frédéric von Anhalt herceg bevallotta, Gábor Zsazsának, hogy távolléte hat hónapjában viszonya volt a tizenhét éves Molnár Csilla Andreával, Magyarország szépségkirálynőjével; hogy Andrea nem beszélt németül, ő egy szót se tudott magyarul; hogy nem volt szerelmes belé, és sokszor megmondta neki, engem akar feleségül venni. De a nagyja még csak ezután jött: Andrea öngyilkos lett. „Ebből nagy botrány lesz - kesergett Frederick. - Ezzel lesznek tele az újságok. Az én fotóm díszeleg majd a címlapokon mint a gazemberség megtestesítője." Bántotta Andrea halála, de nem érezte magát bűnösnek, mert sosem ígért neki házasságot. Választhattam: elhagyom vagy kitartok mellette. Mindig fontosnak tartottam a hűséget, s tudtam, legfőbb ideje, hogy újra megállapodjak, mert sosem fogok találni Frederickhez hasonló férfit. Ezért úgy döntöttem, fátylat borítok a múltra, s feleségül megyek hozzá. Gyönyörű szertartás közepette 1986. augusztus 14-én házasodtunk össze Bel Air-i házamban." Gábor Zsazsa és Frédéric von Anhalt herceg esküvői képe:
images.postr.hu/uploads/blogs/9239/79206/post_79206_20120313094338.jpg?full=1
legendary.reblog.hu/gabor-zsazsa
jesz
@Eladott Ország: köszönöm, ez egy pontos leírás. Akkor még naivabbak voltak a lányok, ma már dörzsöltek...elég, ha a celeblányokat látjuk..
jesz
@Eladott Ország: @Eladott Ország: húúúú...nagyon jók...főleg az a vacsora terítve van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.