Halálos gázolás szemtanúit keresi a rendőrség.

Ha látott valamit, azonnal jelentkezzen a rendőrségen

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 08000/174/2019. bűnügyi számon folytat nyomozást halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt. A baleset a 85-ös számú főúton, 2019. június 14-én 22 óra 20 perckor történt.

A nyomozás adatai szerint egy Audi típusú személygépkocsi közlekedett Kapuvár felől Veszkény irányba. Haladása során a gépjármű vezetője – eddig tisztázatlan okok és körülmények között – a 85-ös számú főút 37+900-as kilométerszelvényhez érve elütötte az úttesten neki jobbról balra gyalogosan átkelő nőt. A balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelenségük megőrzése mellett hívják a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.