Egy pohár joghurttól is híztam – mesélte az énekesnő. Linda hosszú küzdelem után döntött a gyomorszűkítő műtét mellett. Az énekesnő az operáció óta sokkal jobban érzi magát, és úgy véli, nagyon jó úton halad.

Három hónap alatt 25 kilótól szabadult meg Király Linda, miután gyomorszűkítő műtéten esett át. Az énekesnő szerint ez életmentő műtét volt számára. Linda a TV2 Mokka című műsorában beszélt arról, miért döntött a beavatkozás mellett.

Az énekesnő elmesélte, hogy hat éve küzd a súlyával egy betegség, egy agyalapi mirigyes adenoma miatt, amely a pajzsmirigye működésére is hatással van

- számolt be az Origo. Akkor lett igazán elege, amikor egy hathetes léböjtkúra végén is azt vette észre magán, hogy hízott három kilót.

Az volt a döntő faktor nálam, amikor láttam, hogy milyen hosszú távú hatással van a hormonrendszerre ez a műtét... Igazából ez adott nekem egy esélyt, hogy eredménye legyen a munkámnak. Nyilván a mai napig kezelni kell gyógyszerekkel az egészségügyi problémámat, de nem lehet összehasonlítani, hogy hogyan érzem magam

– mondta Király Linda a műsorban.

Nekem ez egy életmentő műtét volt

– jelentette ki az énekesnő.

A teljes beszélgetés itt nézető meg:

Forrás: origo.hu, Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hát én nem látom azt a 25 kiló mínuszt ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.