Hiába fejezte be sikeresen tanulmányait Evelin, nem kap munkát, így az sem kizárt, hogy külföldre költözik. Gáspár Evelin elárulta, hogy ismertsége miatt nem talál állást, pedig több állásinterjún is volt már.

Győzike lánya sehol nem talál munkát, erről ő maga beszélt a TV2 Mokka című műsorában.

Szeptemberben meglett a sulim. Előtte is próbálkoztam már gyakornokként, akkor még volt sikerem, igaz, akkor is kellett az ismerősi kapcsolat, hogy benyomjanak. Aztán amikor önállósodni akartam és csak az önéletrajzommal bekerülni, akkor volt pár lyukra futás. Legutóbb az volt, mielőtt kimentem Ázsiába, hogy jelentkeztem egy újonnan nyíló delikáteszbe, ahová fel is vettek, szerződést írtunk, de aztán amikor hazaértem, azt mondták már betelt a pozíció és nem értettem. Tényleg szerettem volna normális emberként elhelyezkedni, meg beintegrálódni, mint egy celeb

Ez után elárulta, jelenleg úgy látja, csak két irányba vezethet az útja:

Most átadom magam a celebségnek, mégis ebben nőttem fel. Már el is engedtem, hogy mint egy normális ember beintegrálódjak. Majd hoz nekem valamit ez a celebség vagy elmegyek innen külföldre. Már nem akarom bizonygatni embereknek, hogy érek annyit, mint ők.

A teljes beszélgetés itt nézhető meg:

Forrás: Blikk, Velvet

Címlapi kép: Tv2

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Csaje he, elárulhatnád már milyen diplomád van, és melyik egyetemre jártál. Amúgy a két hónapos gyorstalpalón nem diplomát adnak, csak egy papírt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
több nyelven makog , pont úgy mint egy agyon botoxolt
, de a kezében is úgy áll , mint Beának , rossz nézni
verőce21
Megélhetési instacelebekből telítettség van ezen a kis piacon...:)
advocat
Ha, estleg, talán megnevezné azokat a cégeket! Mert ha nem igaz amit mond, akkor azok nyilván perelnek. Ha viszont igaz? Adjunk neki egy lehetőséget. Hátha. Győzikét is felmentette az adócsalás alól a NAV! Nem követett el bűncselekményt! Ez egy ilyen család.
advocat
@rhys: faszszopó, így írjuk mi, magyarok.
jesz
csak a címet olvastam el..ez megjelenik évente, amikor újabb diplomával dicsekszik (illetve "megvan a sulim", -ami elég sejtelmes)

Egy időben nagy hír volt, hogy szarik a magyarokra, mert állást kapott az Afrika Társaságnál,. azzal mi van? lehet, hogy újabb sulija lesz meg, vagy előtte megkeresi önmagát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.