Kevesebb betegállomány, alacsonyabb fluktuáció A KSH adatai szerint1 a több mint 4 millió táppénzre jogosult közül naponta átlagosan 66 ezer fő volt táppénzen, a táppénzes napok száma pedig közel 24 millió volt 2018-ban. A munkából való kiesés terhet jelent a munkavállalók és a munkaadók számára egyaránt. Az egészség ugyanis nemcsak a magánszemélyek, de a vállalatok […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Kapitális blabla ez az egész. Valakik nagy-nagy pénzeket szeretnének leakasztani a vállalatokról, erre megy ki a játék. Az érdemi döntéshozókat cseppet sem érdekli a plebsz egészsége. Egészségügyet játszani ugyanis mindig könnyebb mint biztosítani a korrekt gyógyítás és megelőzés lehetőségét. Ezzel a szűrés hókuszpókusszal nem lehet olyan élet és munkakörülményeket teremteni amelyek nem amortizálják le az embereket idő előtt. Arról sincs szó, hogy a kiszűrt betegségeket ki fogja meggyógyítani, mennyibe fog fájni az egyébként súlyos adókat/járulékokat fizető munkavállalóknak és mi lesz azokkal a munkatársakkal, akik nem a mozgásszegény életmódba betegedtek bele hanem épp ellenkezőleg, a testi épséget és egészséget veszélyeztető munkakörülményekbe amelyek egy ilyen kegyes szűrés által nem fognak soha megváltozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.