A mai fiatalság jóval nyitottabb a borok iránt, mint a korábbi generációk. Nem misztifikálják túl a bort, viszont meg akarják érteni. Emellett egyre nagyobb az igény az egy-kétezer forintos kategória igazán minőségi tételeire. Ebben pedig verhetetlen a Barefoot. 

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem vagyok egy bor-szakértő, de a világ az igénytelenség felé látszik haladni!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nem vagyok egy borszakértő

de nagyon úgy tűnik, hogy nem éppen jó irányban fordultak a dolgok a borok területén

Az index.hu által szemlézett winelovers.blog lelkendezve számol be a Barefoot diadalmenetéről. Nem csak a mindenkinek a kedvére akarunk tenni, de szakértői gyümölcs-aroma érzetet effektív gyümölcs-házasítással való elérés mellett belevágtak a csökkentett alkoholtartalom kérdésébe is.
Ők még nem, de szerencsétlen briteknél egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a mentes borok.
A sörök után a borok, s talán pát évtized és a pálinkák is sorra kerülnek! Nem viccelek, az irány adott. Fiatal koromban 50° felett kezdődött a pálinka, ma 40°-nál tartunk, sőt egyre gyakrabban találkozhatunk 33-34°-os pálinkának csúfolt limonádéval! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.