Korábban azt mondta, folyton loptak a cégből.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Összedőlni látszik a HAZUGSÁG BIRODALOM, ez a biznisz nem a télapóé volt, ő csak a stróman szerepét játszotta el ELÉG POCSÉKUL !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Összedőlni látszik a HAZUGSÁG BIRODALOM, ez a biznisz nem a télapóé volt, ő csak a stróman szerepét játszotta el ELÉG POCSÉKUL !!!
szaboria1
@papa.49: Vajna azt hagyott a Timikének amit megérdemelt. 6 hónap után már rég megkeresték volna ha hagyott volna valamit a Timikére. Lehet, hogy Timike még úgy fog járni mint D R. és Ő is lesz egy kóter lakója, mert mint tulajdonos is felelős a NAV felé.
papa.49
@szaboria1: Majd megtalálja ő is azt aki tud neki segíteni legyél nyugodt !!!
Commenter
@papa.49: Tímea szerint mindent kiloptak minden üzletéből. Ez hogy fordulhat elő egy közgazdász végzettségű emberrel?
Ha kamu volt a házasság, nem kap(hat) semmit.
Az sem volt véletlen hogy a Vajna kaszinók adómentességet élveztek, mind onnan mind a filmalaptól folyt a síbolás. Vajna is csak stróman volt ahogy Mészáros is az, vagyona ma már az államé, vagyis a felcsút zrt-é. Nem rég azt olvashattuk hogy "egy papír" alapján Tímea örököl mindent. Egy végrendelet nem szokott "egy papír" lenni. Ebben az ügyben sem fog soha kiderülni az igazság, ahogy a Damu ügyben sem, Damut viszont sikerült lesittelni, persze ehhez kellett az ő erőszaktól sem mentes múltja is. Nem kell sem félteni, sem védeni egyiket sem.
papa.49
@Commenter: Kinek van közgáz végzettsége, és hol is szerezte ???
papa.49
@durbincs: A durbics pakolta ki )))))))))))))))))
Clavigo
Hanyagolni kellene már ezt a lófejű szopóautómatát...
Commenter
@papa.49: a miskolci egyetemen, saját bevallása szerint pont ott, ahol varga judit a jogi diplomáját. Sokat vesztett korábbi hírnevéből a miskolci egyetem.
Commenter
@papa.49: Ha így van :) anyagi gondjai többet nem lesznek, Monroe és Madonna óta tudjuk hogy a gyémántok az ember legjobb barátai.
szegfue
@Commenter: 11:50 "Vajna is csak stróman volt", ahogy irtad... nekem is ez a véleményem! Ha igazi tulajdonosa lett volna a TV2 Médiacsoportnak, akkor a hagyatéki tárgyalást meg kellett volna várni az eladásával... e helyett: Vajna meghalt jan. 20-án és már jan. 24-én uj ügyvezetője, majd májusban uj tulajdonosa lett... Tehát ha nem képez hagyatékot, akkor nem lehetett az ő tulajdona... gondolom én.
papa.49
@Commenter: Én ezt nem hiszem inkább a Lyukó bányai úton szerzett de egészen más tárgyból diplomát ))))))
Commenter
@papa.49: fel van tüntetve a wikin, persze ez nem feltétlenül jelenti azt hogy igaz. Diplomát mindig is lehetett "venni", hamisítani is, lásd Hujber F aki érettségi nélkül, hamis érettségi papírokkal jutott be a színművészetire, és a ma már egyetemként működő SZF vissza se vonta a színészi diplomáját. Csalással felvételizni ezek szerint ér?
nezelodo
Loptak a cégtől... A Kohn is elment a rabbihoz, hogy hiányzik száz dollár a hitközség kasszájából, mit tegyen? Mire a rabbi: Tedd vissza fiam.
Commenter
@szegfue: Vajna közeli (kormányközeli) ember lett az utód. A Vajna örökség, szerintem ahogy a Puskás örökség is ma már az állam tulajdona szerintem.
papa.49
@Commenter: Mindenesetre ha igaz lenne az állítás, akkor befutott közgazda is lehetne nem csak kiközösített luvnya !!!
Meg még valami a szomszédban lakott egy család az idősebbik srác is egyetemet végzett közgazda, és fényesen megél a hivatásából, korban egykorú ezzel a luvnyával !!!
papa.49
@Commenter: Ebben tévedsz nem állami MAGÁN TULAJDON a csutitetűé, aki körül van véve a stróman elvtársakkal !!!
Commenter
@papa.49: addig üzletasszonykodhatott amíg Vajna élt. A pénz is, valószínűleg addig volt számára szabad préda. Ami a kezébe került, az veszteséges lett, a fánkozón át a gyémántüzletig. Valahogy Vajna halála után elmaradt mellőle Kata asszony és Cecília asszony is. Sajnálni én sem fogom.
Commenter
@papa.49: pont így értettem, hogy Felcsút Zrt-é lett ez is. Az állam sajnos, ma már a tetű csak el kell olvasni a Daily Telegraph, az Economist cikkeit ahol a csutitetű egyenlő szerintük már nem is az ördöggel, hanem a megtestesült gonosszal.
papa.49
@Commenter: Hát nem ismered a régi szabályt ,,BAJBAN ISMERSZIK MEG AZ EMBER,, ezzel azt is elmondtam,
hogy mit gondolok a másik kettő ARANYMŰVESRŐL !!!
szegfue
@Commenter: 13:14 Igen, megnéztem Vida József... bár a nevét nem nagyon hallottam, de mindenesetre érdekes az önéletrajza...M.o. 3. legbefolyásosabb embere. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a Puskás Akadémia vagyona majd az államé lesz... Bár most már követhetetlen az egész... u.is eredetileg O.V. alapitotta ezt a Felcsuti utánpótlásnevelés Alapitványt és ki tudja hogy rendelkezett az okiratban...
Commenter
@szegfue: Nem figyelem a TV2 sorsát, ami a Puskás hagyatékot illeti az özvegy állítólag az állam kezelésébe adta a hagyatékot, a Spanyolországban élő rokonok és az időközben elhunyt Puskás Anikó nem emeltek kifogást Puskás Ferencné döntése ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.