Az eddig információk alapján valószínűleg Demcsák egy közeli ismerőse lehet az elkövető – tudta meg a Ripost. A műsorvezetőt megközelítőleg 10 millió forintos veszteség érte.

Ahogy azt mi is megírtuk, szerda délelőtt ellepték a rendőrök a műsorvezető házát. 

A műsorvezetőt óriási kár érte: a hírek szerint milliós értékű, gyémánt berakásos órája és gyémánt ékszerek tűntek el a házból, amelyek összesen körülbelül 10 millió forintnyi értéket képviselnek

– írta meg a Ripost.

A TV2 sztárja egyébként nem először lett ékszerlopás áldozata, pár évvel korábban ugyanis hárommillió forintos karórája tűnt el. A mostani lopás során az ajtót nem rongálták meg, nincsen betörésre utaló nyom, tehát a tolvajt vagy beengedte valaki a házba, vagy az rendelkezett saját kulccsal az ingatlanhoz.

Én úgy tudom, hogy a rendőrség éppen ezért a helyszínre is odakérette azokat a személyeket, akiknek bejárásuk van Zsuzsa lakásába, és kora délután már fel is vették a tanúvallomásaikat

– árulta el Zsuzsa egyik ismerőse a Ripostnak.

Forrás: Ripost, Blikk

Címlapi kép: YouTube/Tv2

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hányan jártak be a lakásba, hogy a rendőrségnek odakellet hívni őket. Normális helyen a családtagokon kívül nincs bejárás egy lakásba, feltéve ha az nem kupleráj, illetve sok az ágyrajáró kuncsaft.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
"A mostani lopás során az ajtót nem rongálták meg, nincsen betörésre utaló nyom, tehát a tolvajt vagy beengedte valaki a házba, vagy az rendelkezett saját kulccsal az ingatlanhoz."

Nem semmi ez a nő!!! Hogy mindig történik vele valami!!! Az a lényeg, hogy írjanak róla!
Majd mindjárt elhiszem ezt az egészet!!! Kicsit sem lóg ki a "lóláb"!!!:DDD
terlasz
Biztosan jól be volt biztosítva ez a drága holmi...
lampa laz
Esetleg a zidiaiférj? Lehet, h csak ezért jött el hozzá. Legközelebb ne a vagyonnal fogjon fiút magának.
jesz
-Szervusz Anya! Képzeld az új csajomnál buli van...itt a rendőrség, újságírók hada, és csak úgy dől a pénz a jogdíj miatt...imádom ezt a nőt. Puszilom a családot, a tesókat, és téged is.

Áldott jó fiad.
Eladott Ország
Hányan jártak be a lakásba, hogy a rendőrségnek odakellet hívni őket. Normális helyen a családtagokon kívül nincs bejárás egy lakásba, feltéve ha az nem kupleráj, illetve sok az ágyrajáró kuncsaft.
Málna
@Eladott Ország: Van, ahova járnak barátok, esetlegesen üzletfelek, takarítónő, bébiszitter...És ez bizony teljesen normális.
simmering73
Hol van az indiai férj? Olyan csönd van róla.
human
Erről eszembe jutott egy vicc.
A trabant bele szalad hátulról egy audiba. Az audi lökhárítója éppen csak kicsit behorpadt, de a trabant eleje teljesen összetört. A tulaj a fejét fogva hüledezik széttört autója láttán.
- Te jó ég. Oda az egész eleje. Tönkre ment a hűtés. Berepedt a szélvédő. Több havi fizetésem rámegy a javításra.
Erre az audi sofőrje:
- Minek kell ilyen drága autót venni?
human
@vacsi: Biztos dugdossa :) (én kérek elnézést)
desir62
Részegen aláfeküdt vslakinek az meg kirámolta, eñyi szót sem érdemel.
Eladott Ország
@Málna: ma, 14:48; Normális lenne egy Európai országban, de nem orbanisztánban. A lakáskulcsot akkor sem szokás csára búra odaadni a családtagokon kívül, legfeljebb a bébiszitternek vagy a takarítónak. De itt nem erről van szó, hanem egy részeges kurva nagyzási feltűnési viszketettségéről, hogy kirakatban legyen az alkoholtól eltorzult pofája!
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1117/5175/original.jpg?w=600&h
Málna
@Eladott Ország: Te egy nagyon beteg ember vagy.
papa.49
Hát pont ezt kérdem én is hol a faszi aki NEM IS A FÉRJE ???
Egyébként meg már kurvára elegem van ebből a ,,szatyorból,,!!!
Eladott Ország
Minden napra jut őcelebségéről egy sztori, sőt több is, "demcsákteleregény" újratöltve. Feltűnési viszketegség? Sajnálatra méltó gyerekek, másoktól már rég elvette volna a gyámügy. Kérdés volt e 10 millió forintnyi ékszer, nem csak biztosítási csalásról van e szó, mert már kannás borra sem futja?!
vacsi
@Eladott Ország: Valóban, ebben az egész történetben a legborzasztóbb a gyerekek sorsa! Még akkor is, ha anyagilag mindent megkapnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.