Szeptembertől csak délután és késő este lesz látható az RTL Klub sikersorozata.

Az RTl Klub szeptembertől a Love Island című új párkeresős realityműsorát adja az este kilences főműsoridőben, ahonnan 21 év után kerül el a csatorna saját gyártású sorozata, a Barátok közt – írta meg a Sorozatwiki.

A magyar sorozat új epizódjait innentől kezdve délután negyed hattól, a Híradó előtt láthatja az, akit az ilyesmi érdekel, az ismétlést meg negyed tizenegy tájától.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Barátok közt

(sorozatwiki.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
@papa.49: Nincs olyan csatorna, ahol minden műsor passzol az ember ízlésével.. Az atv-n pl. nem nézem a tulaj igehirdetését és egyenesen frászt kapok a ripacs ékszertévésektől viszont előfordulnak egész jó beszélgetőműsorok. Ha tévénézés, akkor maradnak a tematikus csatornák mert ott legalább nem lehet melléfogni ill. a szigorú szelekció. Pl. véletlenül kapcsoltam a Tanár című filmre az rtl-en, megtetszett. Nem árt néha bele nézegetni a műsorokba mert így könnyen eldöntheti az ember, hogy érdemes-e időt szánni rá.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Kapkod az RTL. Minőségi műsorokkal többre menne.
rokker33
@Nyírfa: akkor nem lenne nézője!!A birkák a Balázs Majka produkcióját meg a sok semmit mondó szappanoperákra kíváncsiak nem a minőségi műsorok ra!!
Eriksson
Hát nem mindegy? Aki akarja úgyis megnézi, aki meg nem, az nem.
emerencia
@Nyírfa: Nagyon jó a késő esti híradójuk, melyet az rtl moston szoktam megnézni mert nagyon ritkán sikerül időben elkapni. Van még ezenkívül is néhány komolyabb műsoruk.(pl.házon kívül, Isten veled Magyarország, XXI. század.) A barátok közt nagyon régen megy változó minőséggel, megszokásból nézzük. Érdekes látni, hogyan képzelik el az írók a magyar életet. Néha nagyon melléfognak, máskor beletrafálnak. A nézettségére való tekintettel barátságtalan lépés a csatornától, hogy kivették a főműsoridőből és állandóan változtatják a lejátszási időpontokat. Számomra rengeteg nézhetetlen műsor van a csatornán de időnként mégis ki tudok szemezgetni egypár jobb produkciót és filmet, az internet segítségével.
emerencia
@papa.49: Nincs olyan csatorna, ahol minden műsor passzol az ember ízlésével.. Az atv-n pl. nem nézem a tulaj igehirdetését és egyenesen frászt kapok a ripacs ékszertévésektől viszont előfordulnak egész jó beszélgetőműsorok. Ha tévénézés, akkor maradnak a tematikus csatornák mert ott legalább nem lehet melléfogni ill. a szigorú szelekció. Pl. véletlenül kapcsoltam a Tanár című filmre az rtl-en, megtetszett. Nem árt néha bele nézegetni a műsorokba mert így könnyen eldöntheti az ember, hogy érdemes-e időt szánni rá.
papa.49
@emerencia: Tedd én meg bigott katolikus vagyok aki kiesik az többé nem érdekel, marad a net ...
Commenter
@emerencia: ez a sorozat kifáradt, a főszereplőket kiírták, nincs ez másként külföldön sem húsz év nagy idő egy sorozat életében. Nem kellett nézni sem ahhoz, hogy az ember tudja ez volt sokáig a legnézettebb magyar sorozat, szappanopera, ki minek nevezi.Először csak kevésbé nézett sávba kerül át egy népszerűségéből vesztett sorozat, aztán pedig nem gyártják tovább. Majd lesz helyette másik, új szereplőkkel.
papa.49
@emerencia: Sjna már a tematikus csatornák se mindig mondanak igazat, tudod hányszor ordítozok a tv. előtt mikor akkora balfaszságokat állítanak mint Lacháza, sokszor ...
man at work
Majdnem lefényképeztem két UFO-t, de amire rájöttem, hogy vezetékes telefonnal nem lehet fényképezni, eltűntek.
emerencia
@Commenter: Nem gondolom, hogy kifáradt, sokan nézik most is. Szerintem mesterségesen akarják elsorvasztani. Még mindig jó a nézettsége és rengeteg a mániákus rajongója. Én ugyan nem tartozom közéjük de ha hullafáradtan hazajövök a munkából, zsong a fejem a benti dolgoktól és rohadtul fáj mindenem, szívesen megnézem mert magyar környezetben, a jelenről szól. Előfordul, hogy elalszom rajta de utólag megnézve kipihenten nem tűnik unalmasnak még ennyi év után sem. Ez az egyetlen sorozat melyet ha jól emlékszem 1999 óta hellyel közzel figyelemmel kísérek. Tudom, ciki ez sokak szemében de én felvállalom.
ila51
@emerencia: A tanár nekem is tetszett , igaz az első évad jobb volt , de a második is tetszett .
Nyírfa
@rokker33: Amit mi várunk a kereskedelmi televízióktól , azt a közszolgálatinak kéne nyújtania. Elvileg. Szerintem teljesen felesleges a kismillió csatorna , a batyuban vásárolt sokadosztályú filmekkel, amelyeket paralel adnak.
Azért vannak nézhető saját készítésű műsorok, de, sajnos , nem ez a jellemző. Rajtunk, nézőkön is múlik, milyen lesz a kínálat. Amit nem kísérünk figyelemmel, az megbukik - hacsak nem pénzmosodaként működik egy-egy társaság.
Nyírfa
@emerencia: Általában átnézem a heti műsorújságot, és megjelölöm, ami érdekel. A többi a háttértelevíziózást szolgálja. A Barátok közt szerintem is elfáradt, mégis, hiányozna, rendszerint az esti mosogatás közben hallgatom, látom is a konyhából. Akadnak jó húzásai az RTL-nek, szeretem a Konyhafőnököt, sokszor néztem Baló Györgyöt. A Tanár is tetszik, A mi kis falunk pedig szenzációsan jól sikerült. A politika az ATV-re korlátozódik, és nem hiányzik Kálmán Olga.
emerencia
@Nyírfa: Baló György nagyon-nagyon hiányzik. :-( Kálmán Olga veszteség volt az ATV-nek szerintem de ő feltalálja majd magát politikusként. A mi kis falunk nagyon megosztó, próbálkoztam nézni de nekem nem jött be.
Commenter
@emerencia: Miért lenne ciki? A sorozatoknak mindig is sok nézője volt, és nem is akarnak mást, mint szórakoztatni.
Nyírfa
@emerencia: Baló György pótolhatatlan. Amikor elköszönt az utolsó adás végén, csak arra tudtam gondolni, hogy majd vissza kell térnie. Pihen egy kicsit, kikúrálja , amit kell, és újból bejelentkezik az öblös, mély hangján, azzal a jellegzetes artikulációval.
Kellene alapítani egy díjat, amely a nevét viseli, és kizárólag olyanok kaphatnák meg, akik szakmai alázatból , felkészültségből arra az útra léptek, amelyen ő is járt.,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.