Illetve a malac jogait birtokló Entertainment One vállalatért. Négymilliárd dollárért felvásárolja a világ aktuálisan tán legnépszerűbb mesefigurája, Peppa malac jogait birtokló Entertainment One nevű véget az amerikai játékgyár, a Hasbro. Közleményük szerint ezzel bővítik szórakoztató és "családközpontú történetmesélő" portfóliójukat. A BBC értesülései szerint az üzletet teljes egészben készpénzben bonyolítják, a négymilliárdos felvásárlási ár alapján az Entertainemnt One részvényesei részvényenként 5,60 fontot kaphatnak.

(Forrás: 444.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Malacuk van, pontosabban lett

nekem akkor is moroghatnékom van

A hírek szerint „Négymilliárd dollárért felvásárolja a világ aktuálisan tán legnépszerűbb mesefigurája, Peppa malac jogait birtokló Entertainment One nevű véget az amerikai játékgyár, a Hasbro. Közleményük szerint ezzel bővítik szórakoztató és "családközpontú történetmesélő" portfóliójukat.”.
Nincs ebben semmi különös, ilyen az üzleti élet és a szórakoztató ipar.
Ami pedig Peppa-t és társait illet az eredeti valóban szenzációs, mármint az nyelvvel – egyértelműen az angollal – ismerkedők számára, legyenek ők angol anyanyelvű kisgyerekek, vagy a nyelvet tanulók. Azonban sajnos elkészült a magyar ferdítés is!!! =)) Igen a derék matyar szinkron ebben is hozza a formáját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.