Nincs visszaút. Elválnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Vasvári Vivien pár napja jelentette be közösségi oldalán, hogy egy évnyi házasság után elválik férjétől, Szegedi Fecsótól. A Feleségek luxuskivitelben sztárja és férje már az anyagi megállapodásról egyeztet – tudta meg a Blikk.

Még az esküvő előtt leültek és megbeszélték, hogy házassági szerződést írnak. Egyikük sem jött üres kézzel a kapcsolatba, de nem is akartak azzal távozni, ha úgy hozza a sors. Bár erre akkor még nem is gondoltak, inkább csak óvatosak voltak, ami most jól jön

– mesélte Vivien egyik barátnője a lapnak.

Hozzátette:

A láthatás fontos kérdés, de Vivien ebben is rugalmas. Sosem fogja tiltani vagy akadályozni, hogy Edward az apukájával legyen. Ezenkívül a gyerektartás összegét kell megbeszélni, és azt, hogy ki marad a Római-parton a lakásban, pontosabban azt, ki fizeti tovább a bérleti díját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Vivien négy évig alkotott egy párt Fecsóval. Az esküvőjük tavaly nyáron volt, nem sokkal azután, hogy életet adott közös gyermeküknek, Edwardnak.

A válás okáról a celeb a Blikknek korábban elmondta:

Kapcsolatunk alatt többször is voltunk mélyponton, de én mindig harcoltam. Esélyt adtam annak, hogy együtt tudjunk élni, de be kellett látnom, nem megy. Szeretnék boldog lenni, és ami a legfontosabb, azt szeretném, ha a gyermekeim, Ariana és Edward is boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus környezetben nőnének fel. Új életet akarok kezdeni a kicsikkel

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Instagram

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Eleget összesz.ptál életedben, hogy ne kerülj a szeretetotthonba...nemzeti ribanc !!!
magyarbakancs
Ez a hölgy csinált azon kívül valamit,hogy fel túrbózta a melleit?
Miért kell az íjennel foglalkozni.?
Clavigo
Xar ügy...Egyrészt ki ez a pich..a.,,,.másrészt,,ki ez a fecsó.,,,,Harmadrész...nekem mijafasz közöm van ,,mind ehhez ??
simmering73
Ez borítékolható volt, de nem hittem volna, hogy ilyen hamar megtörténik. Szegény Fecsó valószínűleg nem bírta a mindennapi szexet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.