Tao nélkül indult meg a színházi évad, az új helyzetben van, aki a pénzénél maradt, és van, aki egy fillért sem kapott. „Lehet, hogy jobb emelt fővel távozni” – mondja Orlai Tibor, az Orlai Produkció tulajdonosa, aki a színháztámogatási rendszer bizonytalanságai miatt egyelőre az új évadot sem hirdette meg. Az új évad persze elkezdődött, sok színház azonban nem tudja, mennyit is kap a visszaélések miatt érthető módon, de puccsszerűen megszüntetett tao-bevételek pótlására.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Esedezvény,

avagy pályázat? Még mit nem, akkor nem egyértelmű mindenkinek, hogy igazodni kell

Az az igazság, hogy 3 millió birka ide, 3 millió birka oda ez a népség még mindig nem igazán ért a farbából. S nem arra figyel, amiről beszélnek neki. El van a demokratikusnak nevezett nyalókával, miközben a szar meg már ömlik rája.
Mint ismert ártunk és qurmányunk megszüntette a TAO-t. Na persze nem teljesen, csak a színházi életben. Nem ez a téma, de most fijjejj Wazze: a visszaélések miatt! =))
Persze nem hagyják az arra érdemeseket támogatás nélkül. Persze, hogy ki mennyit érdemel, azt ők mondják meg. S biztos, ami biztos nem pályázat formájában, hanem kérvényt kell benyújtani.
Hogy mi a különbség? A pályázatban a terveket kell részletezni, még a kérvényben az alkalmasságukat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 7., 18:49
Meghalt Reigl Judit