Térdre borulva, fájó szívvel mondott köszönetet Andy Vajnának Los Angeles-i sírhelye mellett Vajna Timi.

Az özvegy kaliforniai útja során ellátogatott férje nyughelyére, s azt is elárulta, a hamarosan elkészülő sírkövet maga tervezte.

Nagyon fáj kijönni a temetőbe. Soha nem éreztem még ilyet, de ilyenkor is mindig beszélgetek Andyvel, mindent megköszönök neki: hogy az életem része volt és vigyázott rám

– írta Instagram-oldalán Tímea, aki amerikai állampolgárságért folyamodott, ezért járt a tengerentúlon.

Hozzátette:

A temetés után hónapokig kell várni, amíg megsüllyed a föld, majd nyolc-kilenc hónap, amíg a gyönyörű emlékhely elkészül gránitból, amit saját magam terveztem

A Blikknek az özvegy elmondta azt is:

Andy támogatta, hogy legyek én is amerikai állampolgár, és most jött el az ideje, hogy ezt kérelmezzem. Szeretném, ha jövőre megkapnám a papírokat.

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Tv2

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egyáltalán beengedték Amerikába ???
Még hogy ő ,,tervezte,, )))))))))))))))))))
Eladott Ország
A viharsarki négylevelű lóherét sem érdekelné Vajna (született Palácsik) Tímea rinyálása. Azért az általában mindenkinek magánügye, hogyan érzi magát szerette, történetesen férje halála után. Vajna, született Palácsik szomorú. Érthető. Így van ez mindenkivel, aki elveszíti szerettét. Palácsiknál egy kicsit speciálisabb a helyzet, mert tényleg senkit nem érdekelne rinya-minyálása, ha előző, Vajna-életében nem közpénzből élt volna királynői életet. Most nyekereg, bár nem oly régen még szarba sem vette azokat az embereket, akik nem kaptak gyémánt ékszert.Az egyáltalán nem érdekel, hogy örököl-e, vagy sem Vajna után, olyan magas körökbe úgysem látunk bele, úgysem tudjuk meg, hogy hová lesznek a milliárdok. Ki örökli azt a rengeteg pénzt, amit Amerikából hazajőve szeretett migránsként kapott a kormánytól Andy: lett filmügyi biztos, kaszinókirály, megvásárolta a TV2 csoportot, a Rádió 1-et, megvette a Lapcom Zrt.-t. Emlékezzünk, nyilvános pályázat kiírása nélkül a Varga Mihály által vezetett Nemzetgazdasági Minisztérium 5 engedélyt adott ki a Las Vegas Casino Kft. működéséhez Vajnának. Ne is tartson el egyetlen egy férfit sem, ne is menjen hozzá egy csóró emberhez, mert még a végén neki is dolgoznia kell. Munka, emberek, munka! A CSOK-hoz mindenképpen kell a munkaviszony, aztán ha szül gyerekeket, meglesz a hétszemélyes autó is. Ne rinyáljon, dolgozzon! Mit kívánhatnék még? Az intelligencia meg a százegyedik fekete táska majd jön. Orbán, Mészáros, Tiborcz, Kósa, Rogán és a hasonszőrű kiváltságosok tegyék vissza az ország kasszájába az ellopott vagyont, a kulcsot kéretik az embereknek (népnek) adni. Amikor ez megvan, gyorsan húzzanak el a büdösbe, hadd maradjunk végre nélkülük, hogy nekiállhassunk – újra – a rendszerváltásnak. Amit úgy hívnak majd, hogy Orbán utáni köztársaság és demokrácia.
Málna
@papa.49: Már miért ne engedték volna be az USA-ba? És miért ne tervezhette voln ő a sírkövet?
Eladott Ország
Szegény Timike, annyira nyomorog. Minap elmondta, hogy kénytelen egy lakásban élni a házvezetőnőjével és a sofőrjével a bérelt Gattyán villában, ahol külön macska-nappali van. A villa bérlete 2 milla kb., valamint a két alkalmazott költsége minimálbéren járulékkal kb 350 ezer Ft/fő. Úgy tudom, az egyik cégtől havi 4 millás fizetést húz, egy kétszobás budapesti lakásban el lehet egy ideig éldegélni, még a mai magas bérleti díjak mellett is. De ha nyit egy vip használt ruha butikot a szobányi márkás göncből, amit a gyász miatt nem tud hordani, akkor is jól élhet egy darabig. Azt hiszem ez az ostoba nő pontos látlelete a NER pofátlanságáról és kulturálatlanságról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.