Miután Puzsér Róbert többször is azt állította Berkiről, hogy kábítószerrel él, Berki elhívta egy drogtesztre. Berki már legalább kétszer feljelentette Puzsért a megnyilvánulásai miatt.

A Ripost cikke szerint már legalább két alkalommal feljelentette Berki Krisztián Puzsér Róbertet, amiért utóbbi több Facebook-bejegyzésében is droghasználónak állította be Berkit.

Közös drogtesztre hívta Puzsért Berki Krisztián

Fotó: YouTube/Puzsér Róbert

Legutóbb egy hatperces videós anyagban is Berkit "méltatta" Puzsér, de szó esett Berki kislányáról is. Berki és ügyvédje becsület csorbítására alkalmas kifejezések használata miatt tettek feljelentést. Az ügyvéd, dr. Szilágyi Richárd úgy nyilatkozott a Ripostnak, hogy annyi feljelentést tesznek, ahány jogsértést tapasztalnak.

Berki minden kábítószeres vádat visszautasított, egyben pedig közös drogtesztre hívta meg Puzsért.

Ha Puzsér úr azt állítja, hogy én kokainhasználó vagyok, akkor azt szeretném, ha együtt elmennénk egy drogtesztre, amit mindketten megcsináltatnánk. Akár kézen fogva is hajlandó vagyok erre, a 'Sétáló Budapestjében'

- mondta el a lapnak Berki, aki azt is hozzátette, hogy a költségeket ő állja, Puzsér viszont kiválaszthatja az intézményt és az orvost.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@nezelodo: Tompika is oda illik közéjük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
Robi, Robi! Egy pszichiátriai vizsgálat azért téged is megállítana! :-))))))))))))))))))))))
reagens
@csak úgy...: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbert13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
nezelodo
@nemkati: Naja, papírzsákkal a fején, nehogy felismerjék. És sportminiszterként ez a figurát állították példaképnek a fiatalok elé! Meg is látszik bizonyos körökben, hogy vették a lapot.
csak úgy....
@reagens: hulyegyerek, @teuton: kihagytad... :)
csak úgy....
én kötelezövé tenném ,politikusi körökben a drog és alkohol tesztet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.