Az indiai konyha alapfűszere szerencsére ma már nálunk sem hat egzotikusnak: egyre többen és többféle ételhez használják az intenzív színű és ízű kurkumát. A növény szép sárgás árnyalatát adó anyag, a kurkumin hatásosságát számos kutatás bizonyította, szinte azt is mondhatjuk: általános csodaszerről van szó. Mutatjuk a 8 legfontosabb pozitív élettani hatását.    1. Antioxidáns  A […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.