Elferdíthette szavait a kormánymédia, a színésznő nem hagyta annyiban.

Néhány hete azt kürtölte világgá a kormánymédia, hogy a Budapesten forgató Scarlett Johansson elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul.

A színésznőhöz most jutottak el a propagandaszagú hírek, el is juttatott egy közleményt a 24.hu-hoz, amelyben azt írja, szó sincs arról, hogy ő Tarlóst támogatta volna.

Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás. A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia. Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint

- írja Scarlett Johansson.

Címlapkép: Marvel

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az MTI ismét a fagyizóban végezte. A gond akkor van, amikor a ""támogató"" nem rest utánaolvasni, hogy valóban támogató-e.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Az MTI ismét a fagyizóban végezte. A gond akkor van, amikor a ""támogató"" nem rest utánaolvasni, hogy valóban támogató-e.
fahrenheit451
Fideszes hulladékok, ne szórakozzatok Zoha... Scarlett Johanssonnal !!!

www.youtube.com/watch?v=koDwadXE9GY
RonaGyuri
Egy igencsak jellemző, mindennapos történet is lehetne

A dologban az undorító az az, hogy egy valóban valakit kevertek bele

Hogy kicsoda Scarlett Johansson, azt még egy átlagos buta fityesznyik bunkó is tudja, persze a dolog azon részét, hogy nagyon csinos, s hogy az egyik legjobban kereső a mai sztárok között. S azt biztosan, hogy mostanság Budapesten szokott forgatni. Ami így persze nem igaz, csak annyi hogy Budapest nevesebb szállodáiban laknak a magyar intézményekben forgató sztárok. Bár ez lenne a legnagyobb tévedés vele kapcsolatban. Persze a tévedés kifejezést gúnyos értelemben használtam.
Mint ismert néhány hete a derék matyar médiát bejárta egy fénykép amin a művésznő a főváros főpolgiával látható, azzal hogy „elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul.”!!
Ami az igazat megvallva elég furának tűnt, s gyanús volt, hogy minimum félreértés esete állhatott fenn. A művésznő közleményben adta hírül, hogy „Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt.”!
Az ügyre közvetlenül rálátók szerint a művésznő csupán - ahogy az illik - a fővárosunkat dicsérte, megjegyezvén, hogy 20 éve rendszeresen ját ide! A többi?!? Nos azt a derék állami média-holding költötte hozzá! =))
Dr plágium
Nem is értem hogy merik a választási kampányba bele keverni a külföldi sztárokat. Nyilván nincs rálátásuk abba, hogy mi folyik az országban. Nagy felelőtlenség lenne részükről bármelyik politikust "támogatni".
nezelodo
Lecsapnak minden lehetőségre, mint tyúk a takonyra, annyira be vannak szarva, hogy Isztambul lesz Budapestből. Majd itt is megkezdődnek a letartóztatások, ha nem jön ki a kiscserkész lépés a haszon-Istenhívőknek?
Aki Én
D U R V A ! ! !
Mit össze rejszoltak a szektások, hogy nem is akárki támogatja a FIDESZT. Mert Tartós elvtárs egyenlő a fidesszel.
Hát, ez sem igaz :(
Mint az egész fidesz úgy, ahogy van.
Jozefina
A győri és az érdi fideszes polgit is "támogatta" valami nőszemély, vagy csak dugonics tituszt játszottak keresztényi alapon oszt közpénzen. Szuszerint elkúrják a közvagyont. Sarlós valszeg erre sem képes már, (állóképessége = 0) max nyelvcsapásaival ov hátsójába!!!???
reagens
A sztár kifejtette, mennyire kedveli Budapestet és ezt a főpolgármester jelenlétében tette így elismerte ezzel az érdemeit! Ennyi!
Persze a matyartyűlölők azonnal belekötnek mindenbe! :-))))))))))))))))))))))))))))
Buktok vasárnap nyomik! :-))))))))))))))))))
nevemnick
@R1G: mi az önteltségeteket, hazugságaitokat, a magyarországi magyarok átverését, nyomorba döntését, és az ország vagyonának elsíbolását gyűlöljük, de azt nagyon.
Festhetitek magatokat, de jobb lenne, ha visszatérnétek a ruszki vörös színhez, mert a narancs már nem illik hozzátok.
Érted hülye troll?
Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/12e90c58d76340f7cba4271153c7f17e464e1fdf0b21dd6fc1f54111f0b5421d.jpg?w=600&h=495
uploads.disquscdn.com/images/b08910705d7f1511c99476c3bfc6775baee38a329c95810c3ba723fa3fa57e48.jpg?w=600&h=417
[…] a világ nem az igazságra hivatkozik. Amire a világ hivatkozni szokott, az a többség. A többséget úgy szerzi meg, hogy aki nem áll melléje, attól az élet lehetőségeit megvonja, lázadónak bélyegzi, és a társadalomból kizárja. A többségi véleménynek az igazsághoz semmi köze, de a korrupt közösségben az az igazság funkcióját végzi. A helyzetet bonyolítja, hogy a többség – a világ minél korruptabb, annál kevésbé tényleges – csupán politikai többség, részben félrevezetett, részben becsapott, részben terrorizált és egyéb politikai trükkel létrehozott, a valódi többség ellenére koholt statisztikai blöff-többség, vagyis demokrácia. (Hamvas Béla: A láthatatlan történet – részlet)
Aki Én
@reagens a buta féreg: A sztár kifejtette, hogy, a szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia.
Mi, a valós magyar többség értjük ezt a mondatot :)
Nyugodj már békében...
almalibre
Érdekes ez a sajtó világ… Azt olvasom:
“Néhány hete azt kürtölte világgá a kormánymédia”
Fura - mondom-, ahhoz képest, hogy én fogyasztom a “kormánymédia”-át, egy mukkot nem hallottam az esetről. Visszanéztem tehát, hogy volt ez? Találtam is valamit: “A Bors beszámolója szerint színésznő elismerően nyilatkozott”.
Szóval egy pletyka lap a “kormánymédia”. Értem…
kokopelli
@Aki Én: valószínű amikor a S.Johansson meglátta a parlamentet elcsodálkozott:
-..te jó ég!Milyen csodálatos épület!!!
..mire a Tarlós:
-..nagyon érdekes,mert a múlt héten még nem állt itt!
nemkati
@Eladott Ország: ma 08:46
A második képen Jennifer Lawrence van. :)
görbetükör
Mérhetetlenül megvetem ezt a tömény csalást, hazugságot, korrupciót.
Gátlástalan, erkölcstelen vezetőkkel az élet lezüllött az ország. A bűnözés lett a törvény, a törvényesség, a tisztesség a büntetendő.
Nem hiszem, hogy megérem még azt, hogy ebből akárcsak mákszemnyit is kilábal az ország. :(
nemkati
@reagens: Gyakran szoktál arra hivatkozni, hogy többségben vagytok, és a többség akarata érvényesüljön. Akkor olvasd el @Eladott Ország: ma 08:46-os idézetét Hamvas Bélától. Nagyon nagy igazságot tartalmaz arról, hogy a többség valóban többség-e, milyen szempontból többség, milyen ez a többség, és a hatalom, amelyik kreál magának egy ilyen többséget, hogyan játssza ki a társadalmat.
Vigasztaljon, hogy ez nem lesz mindig így!
nemkati
@görbetükör: Ha van még 50 éved, akkor megérheted. Szerintem azt a hatalmas kárt, amit a Fidesz, elsősorban 0rbán okozott Magyarországnak 10-30 év alatt, legalább 50 év alatt lehet helyrehozni. Ha egyáltalán felfogja ez a nép, hogy mi történt vele és mit kell tennie.
reagens
@nemkati: Sajnálatos módon ezt a hivatkozást és véleményt kénytelen vagyok demagógiának nevezni!
Hamvas Béla korát nem kéne a mai korhoz hasonlítani, mert köszönő viszonyban sincs! Egy álságos, a kommunisták által terrorban és elnyomásban tartott ország nem ugyan az, mint a mostani demokratikus Magyarország.
Hogyan lehet hasonlatot vonni olyan választások között, amikor csak egy pártra szavazhattál? Hamvas erről az elnyomásról írt.
Nem arról írt, hogy egy hangos kisebbség, mivel képtelen győzni, folyamatosan többségnek hazudozza magát. Minden választást elutasít és csak a saját szabályai szerint hajlandó viselkedni! Az ilyen kisebbséget a demokratikus többség egyszerűen figyelmen kívül hagyja!
görbetükör
@nemkati: Hogy valójában ez a bagázs mit is tart a többségről, az mutatja legjobban, amikor még ellenzék voltak. Sokkal inkább a pénz és a hatalom a biztosítékuk az uralkodásuknak, a többségre hivatkozni hazugság. :(
csak úgy....
@reagens: szomorkodva látom,hogy ezen a hétem sem vagy okosabb,mint a múlt héten! azért bátran erölködj tovább,te a mi tibink vagy ,a demagóg...
csak úgy....
@nemkati: és azzal az 50 évvel nem is túloztál! még a rákosi pajtás sincs tökéletesen kiszellöztetve eggyes agyakból,-agyakból?
nevemnick
@csak úgy...: (ma 12:00) hagyd a francba ezt az agyament ,,@R1G többséget". Szemináriumban sem tanították meg neki a matekot, így ma is állítja, hogy a ,,kétszer kettő néha öt".
Sámannus
Tudjuk hogy csak színlel, mert neki Karácsony a menő:DDD
csak úgy....
@nevemnick: ha hagynám,még azt hinnék,hogy föladtam és nekik van igazuk!
lenne valami...
nevemnick
@csak úgy...: helyes, tudod mi a jelszó: ,,Nem hagyjuk!"
Amúgy szerintem ezzel fekszik, ezzel ébred, csak elfelejti, hogy ezt mi skandáltuk. :D
csak úgy....
@nevemnick: a tibit nem köll politikailag komolyan venni,szereti az alacsony, kopaszodó köpcös pasasokat és így akadt meg a szeme a viktoron...
SystemError
@reagens: "Egy álságos, a kommunisták által terrorban és elnyomásban tartott ország nem ugyan az, mint a mostani demokratikus Magyarország. "

Bayer fajtárs-elvtárs után szabadon " Jól felnyaltál megint a meleg szarig" te kommunista bérenc!
reagens
@SystemError: Megint utánam császkálsz kötözködni?
Tanulj már tisztességet, ha egy magyarral beszélsz migráncs makákó! :-))))))
SystemError
@reagens: Te magyar, akit tisztelni kéne, pfff...:) Utolsó, útszéli patkány vagy, aki bárkinek bérkommentel...meg hát elfútós csicska is:))))))))))))))
reagens
@SystemError: Vigyázz a nyelvedre nyomi, ha egy magyarral beszélsz!
Nem érted a nyelvet migráncs? :-))))))))
SystemError
@reagens: Úgy akarsz járni, mint Shikari, aki magától elfutott :)
reagens
@SystemError: Majd holnap kiosztalak még nyomi, de ma már meguntalak. Nekem is ki kell pihennem egy ilyen szemtelen, beképzelt migráncsot!:-)))))
Na csáááááá:-)))))))))
SystemError
@reagens: Aludj rá a hétvégére Csengettyű, tudom ilyenkor keményen "kell" dolgoznotok választás előtt. Fárasztó lehet a kollégáidnak is ez a folyamotos eladott lelkű hazudozás, de nem neked!
reagens
@SystemError: Jóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt nyomi!
Megyek ma sétálni a Duna parton! Régi, szép emlékek! Nem csatlakozol? :-))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.