Világszerte bombaként robbant a hír: egy magyar örökös beperelte Hollywoodot, mert szerinte ellopták a legendás magyar tévésorozat, a Linda főcímzenéjét.

Százmilliókra perelhetik Hollywoodot a Linda-főcímzene ellopásáért

A TMZ című amerikai hírportál szerdán írt arról, hogy Kriskó Zoltán keresetet nyújtott be az X-Men című rajzfilmsorozat miatt a Marvel, a Disney, a Fox, az Apple és az Amazon stúdiók ellen is. Ehhez a rajzfilmhez használták fel szerinte a Linda főcímdalát.

Azt a TMZ, de a cikket átvevő Daily Mail sem merte megsaccolni, mekkora kártérítési összegről lehet szó, de az X-Men-széria a filmekkel és a rajzfilmekkel együtt több milliárd dollár bevételt hozott.

Ha ennek csak a töredékét ítélik meg kártérítésként, akkor is hihetetlen vagyont, akár több száz millió forintot is kaphat az örökös.

(Blikk)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@papa.49: a lopáshoz is kell, viszont nekünk rengeteg tehetséges poltikárius kábvisellőnk van. És kétséget kizáróan a zsebészdoktorunk is rendkívül tehetősséges.
papa.49
@Fantomasz: Lopni könnyebb mint alkotni, ahhoz tehetség is kell !!!
Gauntlet
hogy ez eddig nem jutott eszembe ! Tényleg ! Igazuk van !
Peller Anikó
@papa.49: a lopáshoz is kell, viszont nekünk rengeteg tehetséges poltikárius kábvisellőnk van. És kétséget kizáróan a zsebészdoktorunk is rendkívül tehetősséges.
silber13
@fideszes gyökér: agyd a fenébe, fingja nincs, miől van szó ő csak a lopást ismeri, de azt nagyon és a tetejében templomromboló, ( lásd: Olaszország!) Kivácsi vagyok, ez az elmebeteg mikor fog a trsaival nekiesni a csíksomlyói templomnak, mert képes rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.