A halolajban található omega-3 zsírsav, melyet a lazacból vagy a tonhalból nyernek ki, nyolc százalékkal csökkenti a szívbetegségek és a halálos kimenetelű szívinfarktus kockázatát, a stroke-ra viszont nincs hatással – derül ki egy friss tanulmányból. A zsírsavakban gazdag halolajról már korábban is tudták, hogy jó hatással van szívre, segíthet megelőzni a szívrohamot és a koszorúér-betegségek […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.