Gondolta volna?

Ez a szőke asszony, aki az Eurovízión diszkóoperát énekelt, Greta Thunberg anyja

Az eddig is viszonylag köztudott volt, hogy a klímaaktivista Greta Thunberg anyja operaénekes volt – írja a 24.hu, amelynek munkatársa kiszúrta, hogy Malena Ernman 2009-ben fellépett az Eurovíziós Fesztiválon. Korunk leghíresebb környezetvédelmi aktivistájának édesanyja negyedik helyezést ért el Moszkvában.

Íme:

(24.hu)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@reagens: Bipoláris zavarokkal küzdő szociopata vagy, de Kubatov meglátta benned az ideális karaktert erre a munkára. Jó bértroll csicskából lesz a megbízható yacht takarító! A lényeg, hogy a pofádat ne lássák az emberek olyan munkát adjanak mindig! :) Nem csodálom, hogy ilyenkor itt konpenzálsz, amikor éppen nem a szart kell eltakarítanod vagy plakátot tépdesni. Jaja, nem kell az álértelmiségit adnod az biztos! :)
karma1
Speciel Uppsalaban vannak barataink, es jartam is ott szemelyesen. Ha valahol, akkor ott nagyon vigyaznak a kornyezetukre, de nem ilyen kirohanasokkal. Ez a gyerek Asperger szindromas, mentalproblemas gyermek, akit egyszeruen manipulaltak., Lehet, hogy eppen a Nobel dijas rokon manipulalgatja - de egy EGESZSEGES 16 eves gyermek - ha foglalkozik is kornyezetvedelni kerdesekkel - akkor sem ilyen vehemensen teszik, hanem ESSZEL . Ezt a gyereket felhecceltek, manipulaltak, eloterbe nyomtak - ezt azonnal kiszurtam, amikor "felszolalt"... A masik fontos dolog: a csaladja kijelentette, hogy nem szeretnek, hogyha a gyerek tovabb tanulna, barmilyen iskolaban, szerintuk folytatnia kell ezt a klimahaborus korutat. Megkerdezlek benneteket, mint szuloket is: milyen korlatolt agyu szulo az, aki nem akarja, hogy a gyerekenek onallo tudasa legyen, hogy eligazodhasson majd a vilagban? Csak az olyan szulonek erdeke ez, aki nem szereti a gyereket, es inkabb tudatlansagban tartja azt, hogy manipulalhato legyen. Egyebkent minden alkalommal, amikor meglatom ezt a kiscsajt a mesterkeltsegevel, hanyingerem tamad. Nem azert, mert nem tartom fontosnak a temat, amirol szol, csak eppen a szemelye es a felszolitasanak a modja miatt...Ha valahol, akkor Svedorszagban eddig is komolyan vettek a klimavaltozas kerdeset, es ott nem ez a kiscsaj fujja a passzatszelet. Szoval gondolkodjatok el a szulok akaratan: nem iskolazni tovabb ezt a gyereket
reagens
@SystemError: Idióta antimagyar majom. :-))))))))))))
Csrrrrrrr! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.