Gondolta volna?

Ez a szőke asszony, aki az Eurovízión diszkóoperát énekelt, Greta Thunberg anyja

Az eddig is viszonylag köztudott volt, hogy a klímaaktivista Greta Thunberg anyja operaénekes volt – írja a 24.hu, amelynek munkatársa kiszúrta, hogy Malena Ernman 2009-ben fellépett az Eurovíziós Fesztiválon. Korunk leghíresebb környezetvédelmi aktivistájának édesanyja negyedik helyezést ért el Moszkvában.

Íme:

(24.hu)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
reagens
Hát a kis hülyét nem volt ideje nevelni az is biztos!
SystemError
@reagens: Na a te képzelt világaidat és az önképzavarodat sem az egészséges anya vagy apakép váltotta ki.

www.youtube.com/watch?v=sUSN7fqVBioI

ismerős gyerekkor?:))))))))
advocat
@reagens: azért a fél világ ismeri! És Svédország egy másik világ! Ha még nem jártál arra, ne nyilatkozz! Ha igen, vegyél fel egy nem narancsos inget. Előfordul van amikor magas embereknek nem túl magas a gyereke. Egyébként hol találom meg a méreteket. Csak érdekességképpen.
advocat
Szülei Malena Ernman operaénekes és Svante Thunberg menedzser, producer. Felmenői között van Svante Arrhenius, aki kémiai Nobel-díjat kapott. A svéd szakember fedezte fel, hogy a megnövekedett széndioxid-szint növeli a földfelszín hőmérsékletét.
Sara Magdalena Ernman, született:1970. november 4. (48 éves) Uppsala, férje:Svante Thunberg.
Lánya:Greta Thunberg
Azért valaki ez a család.
advocat
@Szeparepa2: a lányok, általában 14 éves korukig nőnek.
reagens
@SystemError: Megint eljátszod az álértelmiségi, degenerált, belvárosi tésztaizmút? :-)))))))))))))))))))))
Nem leszel ettől magyar öcsibogyó!:-)))))))))))))
Na csááááááááááááááááááá! :-)))))))))))))))))))))
reagens
@advocat: Hitlert még többen ismerik!
tudode
A sok mocsok után köszönet az élményért!
azösszeskibanévfoglalt
ha kicsit is érdeklne titeket a csaj, és nem csak köpködnétek -egy gyereket, teszem hozzá. a magukat értelmesnek tartó felnőtt emberek egy gyereket pocskondiáznak- akkor tudnátok az okát.
-ritka mód undorítók tudtok lenni.
reagens
@SystemError: Tudod, én magyar vagyok! Nem kedvelem az álértelmiségi kis vakarcsokat, akik okosnak képzelik magukat, pedig csak betegek!
Épp ilyen vagy és nem hat meg a migráncs vinnyogásod!
Na, csáááááááááááááááááááááááá! :-))))))))))))))))))))))))))))))))
SystemError
@reagens: Bipoláris zavarokkal küzdő szociopata vagy, de Kubatov meglátta benned az ideális karaktert erre a munkára. Jó bértroll csicskából lesz a megbízható yacht takarító! A lényeg, hogy a pofádat ne lássák az emberek olyan munkát adjanak mindig! :) Nem csodálom, hogy ilyenkor itt konpenzálsz, amikor éppen nem a szart kell eltakarítanod vagy plakátot tépdesni. Jaja, nem kell az álértelmiségit adnod az biztos! :)
karma1
Speciel Uppsalaban vannak barataink, es jartam is ott szemelyesen. Ha valahol, akkor ott nagyon vigyaznak a kornyezetukre, de nem ilyen kirohanasokkal. Ez a gyerek Asperger szindromas, mentalproblemas gyermek, akit egyszeruen manipulaltak., Lehet, hogy eppen a Nobel dijas rokon manipulalgatja - de egy EGESZSEGES 16 eves gyermek - ha foglalkozik is kornyezetvedelni kerdesekkel - akkor sem ilyen vehemensen teszik, hanem ESSZEL . Ezt a gyereket felhecceltek, manipulaltak, eloterbe nyomtak - ezt azonnal kiszurtam, amikor "felszolalt"... A masik fontos dolog: a csaladja kijelentette, hogy nem szeretnek, hogyha a gyerek tovabb tanulna, barmilyen iskolaban, szerintuk folytatnia kell ezt a klimahaborus korutat. Megkerdezlek benneteket, mint szuloket is: milyen korlatolt agyu szulo az, aki nem akarja, hogy a gyerekenek onallo tudasa legyen, hogy eligazodhasson majd a vilagban? Csak az olyan szulonek erdeke ez, aki nem szereti a gyereket, es inkabb tudatlansagban tartja azt, hogy manipulalhato legyen. Egyebkent minden alkalommal, amikor meglatom ezt a kiscsajt a mesterkeltsegevel, hanyingerem tamad. Nem azert, mert nem tartom fontosnak a temat, amirol szol, csak eppen a szemelye es a felszolitasanak a modja miatt...Ha valahol, akkor Svedorszagban eddig is komolyan vettek a klimavaltozas kerdeset, es ott nem ez a kiscsaj fujja a passzatszelet. Szoval gondolkodjatok el a szulok akaratan: nem iskolazni tovabb ezt a gyereket
reagens
@SystemError: Idióta antimagyar majom. :-))))))))))))
Csrrrrrrr! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.