Akadnak, akik megkérdőjelezik ezt, mégiscsak az amerikai szélsőjobboldal leghangosabb orgánumáról beszélünk, amitől egyáltalán nem idegen légből kapott összeesküvések és álhírek terjesztése. A Facebook nagy reményeket fűzött legújabb szolgáltatása, a mobilappjában péntek óta elérhető Facebook News rovathoz, aminek a célja elvben az, hogy ott olyan hírek jelenjenek meg, amiket az újságírók minőségi forrásokból dolgozva alaposan körüljártak. De sikerült egyből botrányba keveredniük, mert a minőségi lapok közé beemelték a Breitbartot, az amerikai szélsőjobboldal légből kapott összeesküvés-elméletektől, álhírektől és botrányos publicisztikáktól hemzsegő vezető híroldalát is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A látszatra adni kell

egy amcsi – na jó igazából globális - vita sokat megmagyaráz a hazai ocsmányságokból

Enyhén szólva is oltári botrány kerekedett abból, hogy: „Facebook News launches with Breitbart as a source”.
A botrányt az váltotta ki, hogy: „Breitbart is a far-right website with a history of publishing misleading stories about Democrats and critics of President Donald Trump. The site also has close ties to the Trump administration, and many of its employees have gone on to work in the White House.”.
Amit kicsit átfogalmazva a 444.hu így közvetített: „Akadnak, akik megkérdőjelezik ezt, mégiscsak az amerikai szélsőjobboldal leghangosabb orgánumáról beszélünk, amitől egyáltalán nem idegen légből kapott összeesküvések és álhírek terjesztése.”
Nos nekem erről ugrott be, hogy itt kicsiny hazánkban egyre nagyobb szerepet, s teret kap a kormánymédia azon része, amit Habonyhoz kötnek: origo.hu, Pesti Srácok, V4NA, etc.
Nos a dolog úgy áll, hogy ők ebben nagyon igyekeznek! =))
Nos én szoktam olvasni a Breibart-ot, s az említett szemeteket is; mecsoda különbség! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.