Puzsér kipihente a kampányt.

Kampánya után visszatért a kritizáláshoz Puzsér Róbert, aki ezúttal a Nyerő páros című műsort bírálta, annak szereplőit – Fluor Tomit, Istenes Bencét és Sárközi Ákost – pedig kemény szavakkal illette – írta meg a Blikk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés,

Friss Facebook-bejegyzésében Puzsér azt írta:

Nem értem a Nyerő Páros című RTL-reality résztvevőit. A magát Fluor Tominak hívató szórakoztatóipari szakmunkás pár éve még ge*igránátokat hajigált, Kiszel Tündéket provokált, és még a kevéssé vállalható közelmúltban is képes volt viccesen beszólni a rendszernek. Most bevonul a villába egy nővel, akivel együtt sem él, és előadja a szerelmes férfit, mert azt hiszi, bárki is ezt várja tőle.

Istenes Bence talán a legirritálóbb kis p*cs, aki jelenleg képernyőn látható, ennek megfelelően karrierje két országban is teljes fordulatszámon pörög. Európa egyik legsikeresebb televíziós arcaként nap mint nap nyomorultul erőlködik, hogy egy egyetlen percre sem komolyan vehető „versenyt” megnyerjen, holott ő tudhatja a legjobban, hogy erre a világon semmi szüksége nincs.

A kiemelkedő tudású, Michelin-csillagos séf még a televíziós nyilvánosságot is megkapta, csakhogy neki ez sem elég. Tizenkétszer annyit „rakott le” a legtöbbet emlegetett asztalra, mint egy átlagos hazai médiaszereplő, mégis elirigyelte a celebek semmirekellőségét, jól láthatóan halálra frusztrálja, hogy a hazai sztármagazinok olvasói még nem ismerik eléggé, úgyhogy szemérmetlenül zendül versenyt a nála minden téren sikertelenebb okleveles senkikkel

Puzsér bejegyzésébeN aztán arra is kitért:

szerinte keserves, hogy ez a műsor is egy mesterkélt valóságshow.

Forrás: Blikk

Címlapkép: YouTube

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fahrenheit451
A kultura beteg. Puzser egy f@sz. Hallgasunk Sepulturat! Miert? Miert, ne?
Málna
Igazán szórakoztató ez a műsor, nem csoda, hogy a depis Puzsérnak nem tetszik.
Mellesleg én még emlékszem a Szelfi című realityre, amiben Puzsér volt az egyik főszereplő...Képernyőre vágyott ő is. Nem kellett volna.
Gáon Mordehaj
Puzsér az ellenszenv szótári példa magyarázata!
ittott
élni kell. mindenki abból, amit megvesznek tőle. Puzsér a borzongató megmondó ember. Fasz a javából. Vagy szarházi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.