Az X-Faktor idei táborában sok eredetileg egyéniben jelentkezett énekes kapott ultimátumot: vagy vállalják, hogy a mentorok által összeállított csapatokban folytatják a versenyt vagy hazamennek.

ByeAlex: ideges vagyok most a rohadék Puskásra

A jelentkezők természetesen az előbbit választották és az egyik ilyen formáció meg is mutatta, hogy érdemes volt bizalmat szavazni nekik.

A Take 3 névre keresztelt lánycsapat olyat énekelt a székes fordulóban, hogy mentoruk, Puskás Peti már túl is gondolta a közös munkát.

Azt is meg merem kockáztatni, hogy nem csak a széken szeretnélek látni titeket, de az élő showban is.

A többi mentor is nagy fantáziát látott a lányokban. ByeAlex felajánlotta, hogy ír nekik egy dalt és azt sem titkolta, hogy irigyli Puskást.

Úristen, de jók. Na, most irgykedek a Petire. Tudod, hány fiatal fogja őket szeretni meg Instán követni? Fú, de ideges vagyok most a rohadék Puskásra.

Kép: 

Forrás: 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Egy ország, egy világ, mit világ, az egész mindenség meglepődne, ha találna magában egy szemernyi tehetséget is, és az ilyen még zsűritag, holott a jelentkezők közé sem férne be. Fél oktávot sem tud tisztán kiénekelni. Ha a macska meghallja, bájalex' hangját még az is az ágy alá bújik kínjában.
reagens
A Gáspár Lacit hihetetlenül nehéz lenne alulmúlni! A Puskás és Bogi sem sokkal jobb, Alexről nem is szólva, de ők legalább tudnak beszélni!
Málna
@Szeparepa2: Bagoly mondja...Te nem tudod, miket szoktál írni?:-)
Málna
@Szeparepa2: Ja hogy arc nélkül, pár embernek lehet? Az úgy rendben van? És még én vagyok a szánalmasan ostoba? Egy szégyen vagy.
Málna
@Szeparepa2: Nem mocskolt senkit, csak viccelődött. A mocskolódás az, amit te csinálsz. És másnak teszed szóvá...Hihetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.