Fábry Sándor figyelemre méltó interjút adott egy alig nézett televíziónak. A beszélgetést november 5-én sugározta a Fix TV, és azzal keltett feltűnést, hogy a magát jobboldalinak valló humorista okult az önkormányzati választás eredményéből. Mint oly sok konzervatív értelmiségi, ő is megcsipkedte a…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A mondásban nagyon sok igazság van

bárkitől is származik, s bármennyire is utálom a szereplőket

Zöldi tanár-úr az én meglátásom szerint az egyik legártalmasabb megmondó-ember, hatása a szövegértésre vetekszik a magyar szinkron nyelvtudásra gyakorolt hatásával.
A derék Fábry –val sem nagyon más a helyzet, azzal kiegészítve, hogy az alpári humornak jogot adatott, sőt lényegében már csak az alpáriságot műveli, a humor eltűnt.
Ami pedig a Szilágyit illeti ő valóban a gengszterváltás egyik ikonikus figurája; a létezőben való üldöztetés meséje vetekszik a Hóbagolyéval.
No, de lényegre!
A derék tanár-úr szokásos blogjában „Médianapló - Hogyan engedélyezték nálunk a kapitalizmust?” címmel bejegyzést rittyentett. Nos a bejegyzés is a szokásos. Túl azon, hogy megpróbálta aposztrofálni a közmondást „itt változatlanul szocializmus van (egyesekben kiegészült: az agyakban), csak engedélyezve van a kapitalizmus.”. S megfejteni az eredetét, sikertelenül.
Azonban az igazi zöldike abban van, hogy a derék médiaprofesszor a címmel meg sem próbálkozik. Még csak célzást sem tesz rá, hogy legalább a dolog mélységét jelezze. S még csak nem is kell átfogalmazni az egyértelmű módra: Hogy lehettünk olya botor -ok – ezt most nagyon finomnak szántam –. hogy hagyjuk így legyen!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.