Kiszel Tünde népszerűsége egyáltalán nem hanyatlik, sőt! A naptárdívát éjjel-nappal bombázzák udvarló levelekkel a férfiak.

Kiszel Tünde egy boszorkány! Úgy megígézte egy rajongóját, hogy megkérték a kezét

– Folyamatosan keresnek a férfiak. Általában romantikus üzeneteket kapok, szíveket küldözgetnek olyan férfiak, akikkel még sosem találkoztam. Randira hívnak, avagy épp a naptáramból kérnek egy aláírt példányt – mesélte a RipostnakTünde, akit legutóbb igencsak meglepett egy hódolója.

– Pár napja az egyik rajongóm egy gyűrűt küldött nekem, hogy legyek a felesége! Megköszöntem és udvariasan elutasítottam ezt a kedves gesztust. Egyrészt nekem ez túl gyors lenne, másrészt most nem férne bele egy férfi az életembe – magyarázta a döntést Kiszel, aki nemcsak az új naptárán dolgozik, de szépségversenyeken is zsűrizik, így rendkívül elfoglalt.

Forrás: Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Na végre !! A sok-sok alkesz vén buzi talált egy b@szatl@n vén p,csát, aki pár forintért
letérdel előtte és kiszívja a pár csepp " fehérjét "... De ezt miért kell nagydobra verni ??
Vergődik az öregasszony...
Eriksson
Öregasszony nem vén asszony. Ezt bárki megmondhatja.
Különösen ha Tünde asszonyról van szó.
jesz
@Shikari: az még hagyján...de ha eljő a pillanat, és a textilt le kell dobni, mert már ott áll a vőlegény tettre készen...aztán szerencsétlen benyit a fürdőszobába, hogy sürgesse a kívánatosnak mondott arát...óóóó...nem erről volt szó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.