Bár sok évvel ezelőtt egyedül maradt a Jászai-díjas színművész két gyermekével, azt állítja, nem volt drámai a helyzet, mert mindig akadt segítsége. Trokán ugyanis válása után új élettársa és édesanyja segítségével nevelte két lányát.

Papadimitriu Athina annak idején egy másik férfi miatt költözött el Trokán Pétertől. Mindennek már 22 éve. A görög származású színésznő korábban könyvében azt írta, lányai iskolájának és barátainak közelsége miatt döntött így, és a mai napig pompás kapcsolatot ápol Annával és Nórával.

Valóban együtt laktunk a lányokkal a válás után, de ez nem azt jelenti, hogy egyedül neveltem fel őket. Mindig volt segítségem, mellettem állt az édesanyám, és az akkori párom

- árulta el a Bors riportjában Trokán Péter.

Fél évvel azután, hogy Athinával szétmentünk, megismerkedtem egy csodálatos lánnyal, akivel hat évig éltünk együtt. A lányaim barátnőjüknek tekintették, és a mai napig jóban vannak. 

- mondta a Jászai Mari-díjas színművész.

Hozzátette:

neki egyetlen szendvicset sem kellett csinálnia, mert az édesanyja, azaz a lányok apai nagymamája és kedvese ezt elintézték.

Elmondta azt is:

Tíz, tizenkét évesek voltak a lányok, amikor Athina elment, erre az ember nincs felkészülve. Ahogy a gyereknevelésre sem, de el kell kezdeni, és közben megtanulod. Én is, hogy hogyan kell olyan családban élni, ahol nincsenek együtt a szülők. A gyerekek már nem voltak olyan kicsik, segítettek, sok mindent maguk megcsináltak

Forrás: Bors, Blikk

Címlapkép: YouTube/Tv2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
és? Még néhány százezer család élt (él) így, csak jóval kevesebb pénzből, és több gyerekkel.
Csizmás Kond
Az ilyen dolgok, megnyilvánulások viselkedések, amit ma dicsőségnek könyvel el egyes oldal, valamikor egy becsületes társadalmi rendszerben szégyennek számítottak.
Ki hogy hő fel aúgy civilizálódik...és ennyi.
Macskaszem
Én inkább azon csodálkozom, hogy az anyjuk hogy bírta otthagyni a lányait egy kanért.
bulldog3
@Macskaszem: Igen,erre nincs magyarázat,szánalmas nőszemély...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.