Te hogyan indokolnád meg, hogy egy állami intézmény annyit költsön egy focipálya méretű terület hóeltakarítására, mint egy város, és mindezt ráadásul egy reklámcégnek fizesse ki? Kevés annyira vicces rendőrségi dokumentumot írtak a rendvédelem magyarországi történetében, mint a BRFK Korrupciós és Gazdaságvédelmi Főosztályának egyik friss, nyomozást megszüntető határozata, amit most fogok bemutatni.

(Forrás: 444.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazán matyaros szokás,

valójában terminológiai kérdésekről van szó?

A 444.hu számol be arról, hogy „Tehát ennek a futballpályányi területnek az egy idényen keresztül történő hólapátolására és sózására keresett vállalkozót a Türr. És talált is. Egy reklámcéget, a budapesti Lightboard Outdoor Kft.-t 25 millió forintért. Ugyanazt a céget, amelyik 2013-ban is nyert.”
S arról, hogy az illetékes NER-társak 4év kemény nyomozás után nem találtak semmi kivetnivalót. Az egész szín tiszta unortodoxia egy csomó fogalom vonatkozásában, korrupció, piaci ár, tisztességtelen haszon, etc.
Én persze nem csodálkozom. Néhány éve a MÁV vezérigazgatóság illetékes munkatársával beszélgetve fektette ki a véleményét, hogy nálunk sokkal pontosabban járnak a vonatok, mint nyugaton. Kiderült, hogy nálunk 10’ alatt nem számít késének! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.