Sánta kutya média! Nagyobb fenék! Hazugság! Lebukás! Skandallum! Először álljon itt a közlemény a maga kifejlett szépségében. Aki a közmédia oldalán kattint rá, az nem is talál más fogódzót, kész, ennyi, ez alapján kell eligazodnia a történetben az egyszeri adófizetőnek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az orbáni köz-média nem is annyira diszkrét bája

Persze egy olyan közegben, ahol Kövér Laca rohadt-komcsizhat

Mottó:
Ha már a derék hivatal sánta-kutyázik, mi van a dagadt hazudozó törpével

Figyelj Wazze ez még ebben az országban is sok(k), ahol pedig – csak, hogy a legdurvábbakat említsem: Kövér rohadt-komcsizik és a pártja azzal támadnak mindenkit, hogy nem eléggé tisztelik az egyházakat. Igen az MTI-nek – akikről aki csak egy kicsit és ért pl. angolul (de a franciájuk még ennél is sajátosabb, a németet meg ne is említsük), vagy csak nem lusta gugli meglehetősen rossz fordítójába betenni, nos annak egyértelmű, hogy hírhamisításaik profizmusa és főleg pofátlansága vetekszik Kancsi Mancsi történelem hamisításaival – és a derék MTVA megsértődött. „Újabb hazugságot terjeszt a sánta kutya média” címmel közleményt rittyentettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.