Egy képzett szexológus képes következtetni egy nő hüvelyi orgazmusainak előtörténetére csupán abból, ahogy az adott nő jár. A belga és skót közreműködésben készült kutatás során Stuart Brody és kollegái összesen 16 önkéntes hölgyet kértek meg, hogy töltsenek ki egy kérdőívet szexuális életükről és szokásaikról. Ezek után az összes nő járását kamerával rögzítették. A szalagokat aztán […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azt hittem,hogy a hülye felmérések az angol tudósok előjogai.
Bővült a kör...
Sámannus
Ha mesterséges intelligenciával vizsgálják őket talán még több dolog is megtudható, amellett, hogy a vizsgálat csak kamu, hogy a férfipárok iszákosak, vagy agresszívak esetleg narkósak,vagy atléták, de lehet keszeg, vagy azonos nemű stb.
A lényeg, hogy ebben sem érdemes már az orvosok véleményét meghallgatni, mert itt sokkal több dologról van szó mint ezt feltételezzük, legfeljebb imádhatjuk a járását meg a nézését.
Dr plágium
Ekkora marhaságot régen tettek közzé :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.