Úgy tűnik, közel egy évvel férje, Andy Vajna halála után új életcélokat talált magának a fiatal, a gyásztól még mindig megrendült özvegy, Vajna Tímea.

Volt férje babérjaira tör Vajna Tímea

A januárban elhunyt férjéről még mindig könnyek között emlékező 36 éves Timi jelenleg férje filmes relikviát bocsátja aukcióra, és az abból befolyt pénz nagy részét jótékony célokra fordítja. A marketinges végzettségű özvegy az évek során rengeteg filmes fogást, trükköt lesett el producer férjétől, akinek olyan filmeket köszönhet a szakma, mint például a Rambo, az Evita vagy a Szabadság, szerelem. Tímea tehetségére az elmúlt években Vajna kollégái is felfigyeltek, sőt maga Andy is.

– Nagyon sokat adott a véleményemre, rengeteg forgatókönyvvel és filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet, néztük át együtt, ötleteltünk. Számos forgatókönyvötlet van az asztalomon, sokat még maga Andy hagyott hátra, nem beszélve a szívügyeként számon tartott Hunyadi-filmről, amit nagyon szeretett volna megcsinálni, így az sem elképzelhetetlen, hogy a nyomába lépjek és kipróbáljam magam producerként is

– mondta a Borsnak Vajna Tímea, aki jelenleg Los Angelesben tartózkodik, és olyan sztárok társaságában építi a kapcsolatait, mint Jennifer Lopez vagy a nagy sikerű Hihetetlen című sorozat sztárja, Kaitlyn Dever.

Ahogy néhai férje, Timi sem csak a hollywoodi filmes szakmában szeretne ér­vényesülni, hanem a hazai filmesekre is gondol. Első, konzulensi munkájában Aspy Tom A pillanat című filmjének igyekszik reklámot csinálni a tengerentúlon. A nullaköltségvetésű filmnek minden esélye megvan a si­kerre, ugyanis a decemberi International Golden Film Awardon há-rom jelölést is szerzett a legjobb film, legjobb női főszereplő és a legjobb feltörekvő színésznő kategóriában.

– A díjátadóig és az után is Tímea minden követ meg fog mozgatni, hogy a Tomhoz hasonló tehetségeknek minél nagyobb bemutatkozási felületet biztosítson az álomgyárban és ahogy Andy Vajna is tette, öregbítse világszerte a magyar filmek hírnevét

– mondta a Borsnak az özvegy sajtósa, Baranyi Rozália.

Tímea decemberben egy rövid időre visszatér Budapestre, de utána januárban egy évre biztosan elhagyja az országot: új lakást keres, és távol a rosszakaróitól újraépíti az életét a festői szépségű Los Angelesben és reméli, hogy férje tragikus halála után újra megtalálja a boldogságot.

(Kép: 

Forrás: Bors

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Meghalt egy öregember, ami valóban sajnálatos. De ennek a nőnek le kellene már állnia a siránkozásával! Nem veszi észre, hogy mindenki rajta röhög?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Drukkolok, hogy sikerüljön az álma...Az álom akkor válik valóra, ha akcentus nélkül tetszik beszélni az amerikai angolt, annak is azt a részét, amit a "nyújorkiak"(sic)
beszélnek.
Aztán óriási tisztelettel kellene tanulni néhány évig a jelen nagyjaitól..

Pár év, és mindez valósággá válik.

Járjon szerencsével. Esetleg Dobó Katával vegye fel a kapcsolatot.
nezelodo
@jesz: Látod a Kata kellő szerénységgel élte meg, hogy vége. Nem akart az elmúlt kapcsolatból élni. Az Endy pedig méltányolta. Ég és föld a két ember közti különbség.
namihami
Timike is, babérratörés okán, egy fiatal aranyásót akar feleségül venni? Mert a Télapó őt is így találta az utcán.
De Télapóbácsi legalább hímnemű volt, ha férfiként már sok kárt nem is tudottTimiben okozni. Timinél még ez se áll össze.
csipetke
A nagyravágyó sündisznócska. Az eredeti foglalkozását kéne folytatnia, az még tán megy neki.
volvós
[email protected]ó diplomájával nem fog menni a " produceri " póz...
Maradjon az eredeti szakmájánál ba(SZAKMA) vagy ne ba(SZAKMA )
Már unalmas a vén qrwa...
Rockxy
igen, így utólag töri össze a babérleveleket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.