Bagdi Enikőt nagyon megviselte a kudarc, ezért hétfőn hiába várták, nem jelent meg az RTL Reggeli műsorában. Majd a Blikkben sem érkezett meg, ahol az olvasók kérdezhették volna.

Enikő kőkemény kritikákat kapott a szombati élő show-ban produkciójára. A mentorok értékelése után a könnyeivel küzdött, s nem akart reagálni az értékelésekre.

Szerintem te is hallod a sikert, hogy az nincs. Rossz volt hallgatni ezt a produkciót, amiben egyetlen tiszta hang sem volt

– kezdte Puskás Peti, akinek bántó szavait ByeAlex fokozta.

Ez azért rendkívül kellemetlen, mert ez már az élő show. Ne haragudjatok, hogy ezt élő adásban kimondom, de ez pusztulat volt. Nekem egy eret vágó, nagyon rossz, hangon kívüli valami volt ez, egy hamis vinnyogás

– mondta ByeAlex.

Enikő az adás felénél ki- esett, ő kapta a legkevesebb nézői szavazatot, nyilván ez tovább fokozta fájdalmát.

Szombaton, a stábbulin még úgy-ahogy tartotta magát. Enikő sosem mutatja ki az érzéseit, nem beszél semmiről, ezért hiába kérdeztük, hogy van, nem igazán akart róla beszélni – mondta a Blikknek Enikő barátnője. Össze van törve, és kell neki pár nap vagy inkább hét, mire túlteszi magát azon, hogy ilyen kemény kritikát kapott. Az is rosszulesett neki, hogy mivel a műsor közepén esett ki, nem igazán volt ideje senkinek vigasztalni vagy annyira foglalkozni vele, amennyire szerette volna – tette hozzá.

Címlapkép: Facebook/Bagdi Enikő Hivatalos

(blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.