A színész-rendező szerint fideszes kultúrdzsihád zajlik, de most végre eljött a beszarás ideje. Bár ők is tudják, hogy baj van, a nemzet színészei azért nem szólalnak fel a kultúrtörvény ellen, mert félnek – jelentette ki Alföldi Róbert a hétfő esti tüntetés előtt Gulyás Márton politikai aktivista Partizán című műsorában, pedig úgy gondolja, hogy nem csak a szakma egyik felének kellett volna megjelennie a Madách téren.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
No kérem ez egy virtigli „déjà vu”

bár csak hallhattunk róla – bár ráhajazók azért voltak - , de ez most és itt egyértelműen a „heraus mit uns” reinkarnációja egy másik közegben

A hír: «„Bár ők is tudják, hogy baj van, a nemzet színészei azért nem szólalnak fel a kultúrtörvény ellen, mert félnek” – jelentette ki Alföldi Róbert»! Aki részr-vett a Madách téri tüntetésen.
Igen, ahogy már annyiszor most is – bár a megszólítottak között akadnak szép számmal direkt affinitás által vezéreltek – a jellembe vágó szintű igazodás dúl.
A tüntetés kapcsán tett még egy érdekes kijelentést „a nemzet megmaradásának abszolút feltétele a minél inkább kiművelt ember, hogy minél szélesebb spektrumát láthassa a világnak mindenki, aki ebben az országban él”!
Nos ebben nagyon sok igazság van, de még több a relevanciája Orbánék eklatáns példái a műveletlenség ártalmas következményének, sőt naponta okadatolják, hogy a kiművelt emberfőben veszélyt látnak: nagyon nincs innyükre, hogy az alattvalók minél szélesebb spektrumát láthassák a világnak!! =))
RonaGyuri
Egy találó gondolat, sőt egyértelmű látlelet

Bár meg kell mondjam, hogy mi „belgák” vagyunk a többség!

„A kormány épp úgy elfogadja a liberális emberek adóját, mint a saját szavazóiét. Vagyis az állami támogatás a mi közös mecénás programunk, nem a Kormányé. Ha Orbán, vagy Habony, vagy bármely csatlósuk szeretne valakiket jobban támogatni, felőlem megteheti - a saját vagyonukból, saját magán mecénás programjukból. De ez így nem más, mint a művészethez nem konyító, színházba nem látogató barbárok nemzetárulása.”!
Ezt az alexnet.blog „Barbárok árulása” című postjában olvastam

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.