Arnold Schwarzenegger karácsonykor is figyelt Vajna Tímeára.

Vajna özvegye Schwarzeneggerrel karácsonyozott

A néhai filmmogul Andy Vajna özvegye nehéz hónapokat tudhat maga mögött, hiszen bár férje januári halála óta már hosszabb idő eltelt, a gyász és a fájdalom lassan múlik, s különösen az ünnepekkor törnek fel a fájó emlékek – írja a Blikk.

Férje elvesztése után Tímea képtelen volt abban a budai villában maradni, ahol minden Andyre emlékeztette, ezért valóra váltva korábbi közös vágyukat, Amerikába költözik. Jelenleg is Kaliforniában van, és Svarci nem feledkezett meg róla, meghívta december 25-i karácsonyi partijára.

Arnolddal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen beszélünk telefonon és e-mailen. Mondhatom, hogy jó baráti viszonyt ápolunk, így kaptam meghívást erre a különleges eseményre. Nem tagadom, nagyon sokat jelent nekem, hogy most is gondolt rám, és mindig számíthatok rá a nehéz pillanatokban is

– nyilatkozta a bulvárlapnak Vajna Tímea.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Arra a telefonbeszélgetésre azért kiváncsi lennék, ugyanis Schwarzenegger németül ( anyanyelv ) és angolul beszél , a nemzeti ribanc őzvegy pedig lovári-magyarul...:))
vacsi
Gondoltam, hogy a "vígasztalhatatlan özvegy" szerepe egy idő után unalmassá válik, nem árt elmenni egy karácsonyi buliba! Ez a Schwarzenegger-sztori ugyanolyan, mint a bemutatott fényképek, amiken jól látszott, hogy csak odaugrott egy pillanatra. Buta liba!
Yoda69
Swarci es Stallone is sokat koszonhet Vajnanak. A Terminator es a Rambo attores volt a filmes szakmaban es mindkettojuknek megnyitotta az utat a karrier fele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.