A cím csak egy apropó arra, hogy az emberi butaság vissza-vissza-térő kinyilvánulását felemlítsem: Kerek évszám jön, a 2020. év, az évezred 20. éve!! Persez jönnek az elemi számtan alapjait tagadó okosok, kik szerint egy évtized kezdődik.!!!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kerek évszám jön, a 2020. év, az évezred 20. éve!!

Persze jönnek az elemi számtan alapjait tagadó okosok, kik szerint egy új évtized kezdődik.!!!

A kerek évszám, ismét egy apropó arra, hogy az emberi butaság vissza-vissza-térő kinyilvánulását elszenvedjük. Tele van a média évtized értékelőkkel és az új köszöntésével. Jó-jó nem romlandó, így akár el is tehetjük egy évvel, s akkor fogyasszuk, de ez kevés vigasz az elemi logika lábbal tiprói randalírozása miatt. Persze őket nem zavarják a tények, ahogy az sem, hogy a régi magyarban az úr 2020. évéről beszélnénk, valamint az sem – sőt használják is -, hogy ez a III. évezred, a XXI. század és a II. évtized (a harmadik majd jövőre)! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.