ÚJABB BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY AZ INDEX FIRKÁSZAI HUMÁN-ÉRTELMISÉGIEK! =)) Vagy csak 2020 szilveszterén lesz? Nincs még egy téma, ami ennyire kihozná a műkedvelő naptárkutatót az emberből! 2019 vége van, jönnek sorra a cikkek az évtized összegzésével, legjobb fényképeivel, sorozataival, albumaival, tudományos áttöréseivel, tőzsdei részvényekkel, egyéb legjeivel, legutolsóival, legnagyobb veszteseivel. Aztán meg jönnek a kommentek és olvasói levelek, amik elmagyarázzák, mint türelmes atya az intellektuális kihívásokkal küzdő kiskorú gyermekének, hogy

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak buták, de még meg is magyarázzák, legalább is magyarázgatják

A derék indexes fiúkák irkodmányt rittyentettek az évtized baromkodás mentén

Ahogy mondani szokások; alapvetően büszkék arra, hogy mennyire hülyék a matekhoz, ami persze valójában az elemi számtan és logika. Mindenféle eszement és a tényeket csak kevéssé érintő okoskodás után teszik fel az í-re a pontot, úgy döntöttek, hogy ez kérem NÉPSZAVAZÁS kérdése. Ami nem kis pikantéria ebben az országban, ahol az illiberális demokrácia legnagyobb dicsőségére ártunk és qurmányunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a nép ezen a módon hangot adhasson a véleményének! =))
Felkészül: jó-e nekünk a 10-es számrendszer, imádott vezérünk szellemi állapotához a 2-es is sok!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.