Nyolc év után Szalay Balázs oldalán tér vissza néhány adás erejéig az RTL Klub képernyőjére az ismert sportriporter.

2020-ban is az RTL Klub közvetíti a Dakar-rallyt, melynek során új díszletben, stúdióvendégek és magyar Dakar legendák társaságában elemzik majd a napi történéseket. A verseny idén Afrikából Szaúd-Arábiába költözik, s bár 2011 óta először ebben az évben nem lesz magyar induló, azért izgalmasnak ígérkeznek a futamok, melyek január 5-én kezdődnek. 2020 szenzációja pedig, hogy a tavalyi győztes csapattal rajthoz áll Fernando Alonso is, akinek ez lesz az első Dakarja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szujó a Szulyó-szikláknál Szulyóváralján. #slovakia #oveketbekapcsolni #sulov #sulovhradna #svk #nature #hiking #sulovskyhrad

Szujó Zoltán (@szujozoltan) által megosztott bejegyzés,

A helyszíni tudósítások mellett az RTL Klub stúdiójában vendégekkel elemzi a történéseket Szalay Balázs, akihez néhány adás erejéig Szujó Zoltán is csatlakozik majd.

Címlapkép: Instagram/szujozoltan

(media1.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fox W Mulder
Végre valami igazi szakember is van ! :-) Jéééé sikerült észrevenni ki ért mihez ?
cirip
Bár nem nézem a közvetítéseket, nagyon jó műsorvezetőnek tartom, más műsorokban láttam,hallottam. Mindenek előtt nagyon pozitív személyiség, a jó beszédkészség mellett ez ugyanolyan fontos. Ellenpélda: Palik László. Lehet, hogy van szövege, ért is hozzá valamennyire nyilván,..de borzasztó látvány, hallani rossz, látni rossz..Negatív.
Lepényleső
Van alapja,hogy a kutyából nem lesz szalonna? Ki a bánsági tv-nek volt káderpontja,
annak lehet hiteles bármilyen más posztja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.