Mindenki szíve szerint a lehető legrövidebb időn belül szeretne megszabadulni kilóitól, legkésőbb tegnapra. Nézzük azonban, milyen veszélyeket is rejteget a gyors fogyás.

Forrás: kismamafogyi.hu
Feltöltő: wnora
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wnora
Ugyan nagyon divatos manapság gyorsan sokat fogyni. Hány kilót adtál le? Mennyi idő alatt? - kérdezik sokan, és annál népszerűbbnek látszik egy fogyókúrás program, minél rövidebb idő alatt tudjuk lepasszolni a fölös kilókat. Azt már sajnos kevesebben kérdezik, hogy vajon egészséges módszerrel próbálkoztunk-e vagy mozogtunk is közben, netán közérzetünk, szervezetünk hogyan reagált a dolgokra, letörtek, fáradtak vagyunk utána, vagy a méreganyagoktól megszabadultan, energikusnak és frissnek érezzük magunkat. A gyors fogyás nem minden, sőt! A cikkben további véleményemet is megtalálod.
banfa
Én is a fogyókúrázók táborához tartozom.
A taktikám:
Reggeli: 2 szelet kétszer sült, párizsival, vagy virslivel
Ebéd: normál ebéd, de kenyér nélkül. Ha muszáj, akkor 2szersült.
Vacsora: legkésőbb 6ig: ugyan az, mint a reggeli, csak 1 szelet az adag. Vacsora után már csak gyümölcs.
Egész nap sok folyadék, lehetőleg víz és nem üdítők, mert azokban sok a kalória!!!
MOZGÁS!!!!!!!!!!!!!

Nekem ebből a mozgás, amit még jobban erőltetnem kell, jelenleg ott tartok, hogy minden este sétálok 3-4 km-t, ami kb 35-40 perc.

Eddigi eredményem: 3 hét alatt -9kg.
banfa
Upppsz.... most olvastam csak el a cikket, és látom, hogy a cikk kismamáknak szól. Hát én kicsi sem vagyok és mama sem, viszont a kismama apuka változatát képviselem, 2 gyönyörű kislány büszke apukájaként! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.