Brexit előtt Megxit.

Teljes a felfordulás a brit királyi udvarban Harryék váratlan bejelentése után. Erzsébet királynő folyamatosan kapcsolatban van a párral, hogy megoldást találjanak a helyzetre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Röviddel azután, hogy kanadai pihenésüket követően Harry herceg és felesége bejelentette, függetlenedni kívánnak a brit királyi családtól, és a jövőben több időt szeretnének Észak-Amerikában tölteni, a hercegné már vissza is tért Kanadába, közös gyermekükhöz, akire addig bébiszitter és Meghan Markle barátai vigyáztak. A hírt a hercegné szóvivője is megerősítette.

Csütörtökön az is kiderült, hogy a királyi családot nemcsak váratlanul, de fájdalmasan is érte a hír, hiszen Harry és Meghan senkivel sem osztották meg terveiket azok publikálása előtt.

A BBC királyi családi tudósítóira hivatkozva azt írja,

Erzsébet királynő folyamatosan kapcsolatban van a párral, hogy megoldást találjanak a helyzetre.

II. Erzsébet királynő eközben arra kérte az udvart, hogy dolgozzanak ki valamilyen megoldást Harry herceg és felesége döntésére:

Harryék ugyanis nem minden jogosultságról és felelősségről mondanának le, de hogy pontosan, milyen keretek között képzelnék el a kint is, bent is állapotot, azt több kérdést vet fel

A párt kemény kritika fogadta a döntésért.

Teljes káosz: Meghan Markle máris visszautazott Kanadába, nehéz helyzetbe került a királynő

Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és a felesége, Meghan sussexi hercegnő előző napi bejelentése szerepel az egyik londoni újságosstand lapjainak címoldalán 2020. január 9-én. Harry és Meghan azt közölte, hogy visszalép a brit királyi család magas rangú tagjaként eddig ellátott szerepétől és azon dolgozik, hogy pénzügyileg függetlenné váljék. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A Daily Mail brit lap tucatnyi cikkben foglalkozott a témával. Reagált a hírre a londoni Madame Tussaud-panoptikum is, ahol kivették a királyi család installációjából a házaspárt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Index, 444.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@levarosbukta: Diana vagyona a lánykori vagyon része, a válás révén nem gyarapodott.
A nagysága biztosan nem a hazai vagyonok (kivétel néhány családé) nagysága, de egy hercegi életmódhoz és költekezéshez mérve (talán) nem élethosszig tartó.
De adja neki az Isten a jó és hosszú életet. Engem biztos nem fog támogatni---sajnos!
@levarosbukta: Szerintem, igazán se ő, se a herceg nem akarta azt a frigyet. Az egész a két család bulija volt. A Kamilla elvált nő volt és az még, abban az időben, a házassággal egyetemben, a királyi a családnak elfogadhatatlan lett volna. Még ma, a Meghan is csak betolakodó.
levarosbukta
@namihami: Ugyan már! Történt már olyan előbb is a királyi családban hogy trónörökös elvált nőt vett feleségül. Emlékezz csak Wallis Simpsonra. Igaz ehhez le kellett mondania Edwardnak a trónról. Szerintem Károly ha előre látta volna hogy az anyja ennyi ideig él és esze ágában sincs lemondani a trónról ja avára biztos nem ment volna bele ő sem a Dianával való házasságba. Lemondott volna ő is, azt elvehette volna álmai asszonyát:). Legfeljebb András herceg és annak a gyerekeit tartanák hivatalosan trónörökösöknek.
namihami
@levarosbukta: Ahogy ezt Edward megtette, úgy Charles is megteHETte volna. De nem tette. És ettől kezdve minden csak VOLNA-vá válik.
Ahogy, ha ezt és pláne a végét, a Diana családja előre láthatta volna, szerintem azok se zavarják bele a lányukat ebbe a házasságba. mert meggyőződésem, hogy ezt a házasságot abban az esetben is a család akarta jobban, mint egy 18 éves csaj , egy középkorú pasival.
namihami
@levarosbukta: Szerintem eddig se vitatkoztunk, csupán beszélgettünk illetve véleményt cseréltünk. Ezt már megpróbáltam itt másokkal is. Sose vártam/várom el, hogy csak velem érthet egyet, hiszen másoknak is lehet igaza. Egyetlen kikötésem van: ha más is a véleménye, azt ne ""durbincs"" módon tegye.
Akkor vége...
levarosbukta
@namihami: Szerintem sem vitatkoztunk, hanem beszélgettünk és tényleg egyetértettem az írásoddal :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.