Hamarosan a Sláger FM csapatát fogja erősíteni Bochkor Gábor, akivel már tárgyal a rádió vezetősége.

A Bors információi szerint Bochkor Gábor már többször is tárgyalt a Sláger FM vezetőségével. A hírt Bochkor Gábor nem erősítette meg.

Bochkor Gábor visszatérhet

„Az elmúlt fél évben nagyon sokszor beszéltem Gáborral, és talán az ő nevében is mondhatom, hogy kifejezetten kedveljük egymást. Az ország egyik legtehetségesebb rádiósának tartom Boros Lajos mellett…

Nagyjából 30 évvel ezelőtt a Cappuccinóban is vezettünk egyszer közösen műsort, és már akkor is nagyon jól tudtunk együttműködni. Szerintem ez most sem lenne másképp, én bármikor szívesen dolgoznék vele, és szerintem a Sláger FM is tárt karokkal várná. Azt azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, hogy Bochkor a csatornával tárgyalna” – mondta Jáksó László.

Cikk- és címlapkép: Instagram/borsonline

(borsonline.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A rádiós munkássága nekem tetszett, amikor tudtam, érdeklődéssel hallgattam. Az ATV -n futó műsora az nagyon nem az én ízlésem. Igaz csak a legelső adást néztem, elég is volt belőle. Én örülnék ha visszatérne a rádiózáshoz.
Qqberci
@Cicamama55: A néhai Slágerrádió egy erős profi háttérstábot biztosított neki, amivel konnyű volt villogni. Ez most nincs és nem is lesz...
Cicamama55
@Qqberci: Biztost a bizonytalanra nem fogja ő lecserélni, marad a jól fizető ATV-nél. :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.