Schobert Norbi kényes témát boncolgatott Facebook élő videójában: a nők és férfiak szexualitása közötti különbséget magyarázta, amiből azt a következtetést vonta le, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkremegy. 

Schobert Norbi: a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy

A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső

– kezdte Schobert, aki ebből levezette, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy.

Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.

Forrás: 24.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Egy ember (meglehet, Norbi volt) sóhajtva fordult egyszer Isten felé, hogy miért is teremtette ilyen vonzónak, szépnek a nőket. Isten úgy döntött, hogy válaszol neki:
- Azért fiam, hogy ti férfiak tudjátok szeretni őket.
- Node akkor miért teremtetted a nőket olyan butának, következetlennek, logikátlannak?
- Azért fiam, hogy ők is tudjanak szeretni titeket, férfiakat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Na sikerült Norbikának a címlapokra kerülni. Inkább ez lehetett a cél a bugyuta megszólalásával.
Sámannus
Kis köcsög mert a pucád nem áll fel a kupiba, ne másra mutogass, vagy a fiúkat kedveled, az sem szégyen. Vegyél be egy bikát harmadiknak ne szégyelld.
jesz
52 éve élek a feleségemmel. 48 kiló volt amikor összebútoroztunk. Tökéletes alakja volt. Azt találtuk ki évekkel ezelőtt, hogy nem mérjük magunkat...amúgy köszönjük jól vagyunk.

Ki az a Norbi?
Nyírfa
Ez is! De elsőssorban a küldetéstudata. Az önmagában még nem baj,ha valakinek van ilyenje, csak társuljon szellemi értékekkel.
Nyírfa
@1magyar: Neked írtam, de lemaradt a címzés, bocsi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.