Schobert Norbi kényes témát boncolgatott Facebook élő videójában: a nők és férfiak szexualitása közötti különbséget magyarázta, amiből azt a következtetést vonta le, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkremegy. 

Schobert Norbi: a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy

A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső

– kezdte Schobert, aki ebből levezette, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy.

Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.

Forrás: 24.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Egy ember (meglehet, Norbi volt) sóhajtva fordult egyszer Isten felé, hogy miért is teremtette ilyen vonzónak, szépnek a nőket. Isten úgy döntött, hogy válaszol neki:
- Azért fiam, hogy ti férfiak tudjátok szeretni őket.
- Node akkor miért teremtetted a nőket olyan butának, következetlennek, logikátlannak?
- Azért fiam, hogy ők is tudjanak szeretni titeket, férfiakat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Egykor rendőr volt, de semmit nem változott!
görbetükör
Egy ember (meglehet, Norbi volt) sóhajtva fordult egyszer Isten felé, hogy miért is teremtette ilyen vonzónak, szépnek a nőket. Isten úgy döntött, hogy válaszol neki:
- Azért fiam, hogy ti férfiak tudjátok szeretni őket.
- Node akkor miért teremtetted a nőket olyan butának, következetlennek, logikátlannak?
- Azért fiam, hogy ők is tudjanak szeretni titeket, férfiakat.
szaboria1
Zagyvaságot mondani azért, hogy a neve szerepeljen a napi hírekben.
latoluz
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
kissé felnőttem
norbika a te véleményeddel max a seggedet töröld és ne a nőket hergeld. Amúgy meg a valósággal köszönő viszonyban sincs, csak olyan celebes lotyós duma inkább hallgattál volna.Pénzed lehet de tiszteletet többé ne várj
Dr plágium
Igen mindenről a nők tehetnek, ismerjük Ádámot is Éva vitte a bűn útjára :)
Na de Norbika nem mindenki szereti az anorexiás szilikonos macákat. Hallottál már arról, hogy ízlések és pofonok különbözőek? Na ha tehetném most kapnál tőlem egy óriási pofont amiért beletaposol a nők lelkébe. Úgyhogy menj ahová én gondolom a csontvázaddal együtt!
Mary
Norbi, mit szólsz ahhoz, hogy s mostani párom elhagyta a vékony feleségét miattam, mondhatni kicsit sem vagyok vékony
Ezt is megmagyaráznád?
Hiába néz ki egy nő jól ki, attól.még lehet kiállhatatlan, önző stb
division
@Mary: Biztosan sok a pénzed:-)))))
Egyébként a férfiak valóban egy nő kinézetét nézik elsősorban, főleg az elején nem az eszük után mennek, ami később változik, habár egy nőnek valóban nem kellene elhagynia magát csak azért, mert szült.
Nyírfa
Lám, nem csak Orbánon lehet nevetni. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a saját , a gyermekkori dundiságára visszavezethető félelmei alakítják az életét, de ezt a kivetítést, rátevést kinyilatkoztatni szánni valóan korlátolt megszólalás volt.
csipetke
Úgy tűnik,Sóhernorbi szereti cukkolni a jónépet,bár nem ártana,ha előbb gondolkodna,mielőtt nyilatkozik.Végignézhetne a feleségén,akin csak a szilikoncsöcsök mutatják,hogy nőről van szó,mert Réka testét bármelyik férfi megirigyelhetné,miután egy porcikája se nőies.Ha férfi lennék,előbb kapnék rá a tengeri sünökre,mint Rubint Rékára.De pl a fiam mindig a telt csajokat hajkurászta,sose érdekelték a csontrakéták,mondván,nagy kufferba jobb pakolni.Na de kinek a pap,kinek a ministránsgyerek...
division
@csipetke: Vannak olyan nők is, akik pont tökéletes külsővel rendelkeznek, gyönyörűek, róluk se feledkezzünk meg. Nekem szinte mind ilyen volt, igaz, legalább a felének a pénzem is kellett:-) Szerencsére a nejem velem van immáron több mint 20 éve, és ez már így is marad, és most is gyönyörű, pedig van 5 gyerekünk is:-))
1magyar
Lehet, hogy Norbit sem szerette az anyja kiskorában mert dagadt volt??
Ha ő a férfias testű nőket szereti, lelke rajta. Egyébként a házasságok nagy része inkább a férfiak miatt megy tönkre mert vadásznak állandóan, a hormonjaikat a trófeák nyomják fel.
Nyírfa
@1magyar: A hölgyek is megérik a pénzüket. Ott manipulálják, szipolyozzák a párjukat, ahol csak tudják, és ebben felhasználják a gyermekeiket is. Sokszor alkalmasabb egy apuka a gyermeknevelésre, mint az édesanya, aki , válás esetén pajzsként tartja maga elé a kis lurkókat, és élete valamikori legnagyobb szerelmét is úgy pakolja ki a lakásból, mint egy betörőt.
Az én szüleim elváltak, de, mert kiskorú voltam, nem választhattam, kivel akarok maradni. Felnőttként mondtam meg apámnak, hogy én vele szerettem volna menni. Kislányként.
Mary
@division: sajna nincs sok pénzem, de tudod hiába volt a párom előző neje 40 kg, ha csak mindig magával foglalkozott, elfeledkezett arról, hogy van 1 férje
Szex semmi nem volt, de volt piros köröm, szoli, stb sohasem dolgozott a nő, a férje tartotta el
Levegőnek nézte a férjét
Aztán megismerkedtünk, tőlem több szeretet kapott
Ez is fontos, mondjuk nem vagyunk már fiatalok
De az is biztos, hogy a férfiak is elhagyják magukat, szerintem még jobban mint a nők
Egy dolgot megemlítenék azért:
Van akinek vékonyabb az arca és ha túl vékony ,akkor öregebbnek néz ki, főleg 50 felett
Nos ilyenkor amikor van egy kis plusz, kicsit az arc kikerekedik és nem tűnik olyan öregnek
Pont így volt a párom előző neje, mivel nagyon vékony volt, én nyugdíjasnak néztem
Kb 48 volt amikor láttam, de 65 nek nézett ki
division
@Mary: Csak poénnak szántam, nehogy sértésnek vedd:-))
Mint írtam, nekem sok gyönyörű barátnőm volt életem során, jó részét persze a pénz is érdekelte, mert az mindig volt. Akit végül elvettem, teljesen más, a saját lábán is meg tudna élni ha akarna, és azért több mint 20 év az már nem kis idő, na meg 5 gyerek:-)
1magyar
Na sikerült Norbikának a címlapokra kerülni. Inkább ez lehetett a cél a bugyuta megszólalásával.
Sámannus
Kis köcsög mert a pucád nem áll fel a kupiba, ne másra mutogass, vagy a fiúkat kedveled, az sem szégyen. Vegyél be egy bikát harmadiknak ne szégyelld.
jesz
52 éve élek a feleségemmel. 48 kiló volt amikor összebútoroztunk. Tökéletes alakja volt. Azt találtuk ki évekkel ezelőtt, hogy nem mérjük magunkat...amúgy köszönjük jól vagyunk.

Ki az a Norbi?
Nyírfa
Ez is! De elsőssorban a küldetéstudata. Az önmagában még nem baj,ha valakinek van ilyenje, csak társuljon szellemi értékekkel.
Nyírfa
@1magyar: Neked írtam, de lemaradt a címzés, bocsi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.